FB pix Verschillende TV meubels - Artikelpost

Verschillende TV meubels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1294 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Het TV meubel is misschien niet het eerste waar men aan denkt bij de inrichting van de woonkamer - maar het is wel een belangrijk onderdeel. Zeker als men beseft dat de televisie in veel huizen een centrale rol speelt, is het van belang ook de uitstraling ervan te verzorgen.

Dit kan door middel van een passen TV meubel, dat niet enkel de televisie ondersteunt, maar ook een belangrijke stijlfunctie heeft. Er bestaan ontelbaar veel verschillende soorten meubilair voor de televisie, maar er kan over het algemeen een onderscheid gemaakt worden tussen zwevende en staande meubelstukken. Wat beide inhouden en welke voordelen ze bieden, zijn vragen die een antwoord verdienen.

Zwevende TV meubels

Een zwevend of hangend TV meubel is logischerwijs een TV meubel dat aan de muur hangt, en dus lijkt te zweven. De voordelen:

- Plaatsbesparing 
- Een moderne, strakke uitstraling
- De woonkamer oogt ruimer

Dergelijke meubelstukken komen in uiteenlopende stijlen; van modern tot industrieel en klassiek of landelijk. De juiste keuze maken qua kleur, design en formaat is natuurlijk belangrijk om het beste uit de woonkamer te halen.

Staande TV meubels

 

Staande TV meubels bestaan al erg lang, en hoewel ze ouder en meer voor de hand liggend zijn, bieden ze ook tal van voordelen:

- Opslagruimte voor allerlei spullen 
- Een stevige basis die de televisie ondersteunt 
- Een warme uitstraling 

Ook in dit geval is het van belang de juiste keuze te maken, teneinde een mooi, stijlvol geheel te bekomen. Hoewel het gaat om een traditioneel meubelstuk, zijn er heel wat moderne opties die goed passen in een strak, modern interieur.

TV meubilair komt dus in verschillende types, maar het gaat natuurlijk verder dan dat. Afhankelijk van je eigen voorkeur, de inrichting van de woonkamer en de beschikbare ruimte kan je bovenstaand overzicht gebruiken om een keuze te maken. Zo wordt televisie kijken op zich niet enkel aangenamer, maar krijgt ook de woonkamer zelf een unieke uitstraling.

Over de Auteur

Tv-kast.nl biedt unieke en hoogwaardige tv-meubels in diverse afwerkingen, maten en kleuren aan. Zo vindt u in ons assortiment onder ander zwevende tv-meubels en staande tv-meubels in de kleuren wit, zwart, grijs en groen. Deze meubels hebben een hoogglans (alleen in de kleur wit) afwerking of een matglans afwerking.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo