Verse groenten uit eigen tuin - Artikel Post - Artikel Marketing

Verse groenten uit eigen tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 197 | Aantal woorden: 484 | Datum: | 0 commentaar

 

Gezondheid en lifestyle is een onderwerp waar we eigenlijk allemaal wel mee bezig zijn, of in ieder geval komen we het overal tegen. We zijn er inmiddels ook achter dat voeding duur is. Gekker nog, fastfood is tegenwoordig goedkoper dan gezond eten. Gezonde groenten zijn aan de prijs. En de van oudsher twee ons groenten per dag is eigenlijk niet meer genoeg.

 

Mindfulness

En dan nog de trend van mindfulness. We zijn druk. Te druk. Iedere dag achter het scherm van onze pc, laptop of telefoon. De smartphone lijkt aan onze handen geplakt. De adviezen in de lifestyle magazines zijn toch echt om te onthaasten, mindful te zijn. Er zijn weinig dingen die beter werken om te onthaasten dan een tuin en in het bijzonder het verbouwen van je eigen groenten. Het is leuk en gezond, met je handen in de aarde. Zaden tot groei zien komen, plantjes te poten en te zien hoe het hele groeiproces gaat. Het is bijzonder om te zien.

 

Zelf verbouwen

De trend van vandaag is een eigen groentetuin. Maar niet alles is in Nederland makkelijk, dus als je serieus aan de slag wilt, dan is een tuinkas onontbeerlijk. Je eigen biologische groenten en de gevoeligere gewassen in een tuinkas of kweekkas. Reserveer een mooie plek in je tuin, of kies voor een muurkas, tegen een stuk muur. Er is voor ieder formaat tuin wel een mooie kas te vinden. Als je serieus bent met je eigen groenten kweken, dan moet je echt een kas hebben. Hoe geweldig is het om de heerlijkste maaltijden op tafel te toveren en er trots bij te kunnen vermelden dat het uit je eigen tuin komt. Ontwikkel je groene vingers en ga los met de heerlijkste gerechten. Maak en verpletterende indruk op vrienden en familie.Over de Auteur

Argrariër in wording

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo