FB pix Villabouw - Artikelpost

Villabouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3166 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 0 commentaar

Regelmatig hoor je dat beroemdheden weer eens een prachtige villa hebben laten bouwen of hun intrek nemen in een reeds bestaande villa. Neem bijvoorbeeld acteur Charlie Sheen. Hij betaalde kort geleden 3,2 miljoen euro voor een villa die in Beverly Hills staat. Zangeres Taylor Swift moest dieper in de buidel tasten, haar huis was ruim vier keer zo duur. Ze betaalde zo’n 13 miljoen euro voor haar nieuwe stulpje.

Paris Saint Germain voetballer David Beckham voetbalde door de jaren heen zijn bankrekening ook aardig vol. Van dat geld besloot hij samen met zijn vrouw Victoria Beckham een huis in het zuiden van Londen te huren. Dit huis heeft een waarde van twintig miljoen pond. De duurste villa die ooit gebouwd is, staat in Mumbai. Hier staat een wolkenkrabber die 1 miljard dollar gekost heeft. In de garage kunnen bijna 170 auto’s parkeren, uiteraard zijn meerdere tennisbanen en zwembaden aanwezig in deze villa.

Villa laten bouwen: budget


Villabouw is echter ook mogelijk met een wat beperkter budget. Veel bouwbedrijven kunnen tegen veel lagere prijzen prachtige huizen bouwen. Wil je ook zo’n mooi huis late bouwen, dan is het een aanrader om een bouwbedrijf in te schakelen. Dan kun je een gedetailleerd ontwerp laten maken van je nieuwe villa. Het beste is het om een huis te laten bouwen door een bedrijf dat je zo veel mogelijk kan assisteren, bijvoorbeeld bij het aanvragen van alle vergunningen die nodig zijn.

 

Bouwbedrijf inschakelen

Het is bovendien zo dat er veel zaken geregeld moeten worden als je kiest voor villabouw. Ook om deze reden is het raadzaam een bouwbedrijf in te schakelen met de benodigde expertise. Zelf zou je bepaalde punten misschien over het hoofd zien, maar het bouwbedrijf (veelal met enkele jaren ervaring) weet alles wat belangrijk is om te weten. Dit zorgt er dus voor dat je jezelf veel minder zorgen hoeft te maken. Zo komt het laten bouwen van een villa wel heel erg dichtbij.

Daarnaast kun je ook met al je vragen bij het bouwbedrijf terecht. Want kies je voor witte stenen of niet? En wil je een rieten dak op je villa of gewoon dakpannen? Ook hier geldt dat een goed uitgewerkt ontwerp je veel duidelijkheid kan verschaffen ten aanzien van je nieuwe huis.

 

Over de Auteur

Bouwbedrijf Ter Reehorst levert woningen binnen drie maanden op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

J.C. van Epen (1880-1960)
J.C. van Epen (1880-1960)

€ 22,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo