Villeroy en Boch servies - Artikelpost

Villeroy en Boch servies

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 598 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Wat je bij Villeroy en Boch ziet, zie je werkelijk nergens anders. Steeds wanneer je denkt een detail anders te zien, dan zal toch weer blijken dat het product onder dit inmiddels wereldberoemde merk valt. Villeroy en Boch is een grote naam op het gebied van veel meer dan servies en glazen alleen. Dit merk staat voor elegantie en aldus op meerdere vlakken voor buitengewone kwaliteit. Je ziet het aan het exclusieve detail, dat vaak op het eerste oog niet direct zichtbaar is. Maar ga je echt op zoek naar kwaliteit, zie dan maar eens een keuze te maken uit het brede assortiment.

Landelijke sferen in je huis

Villeroy en Boch servies  biedt je de mogelijkheid geheel op te gaan in provinciale sferen. Met de Artesano collectie kun je kiezen tussen servies met een rode en oranje bloem of met lavendel als afbeelding in de Artesano Provencal Lavendel collectie. De Cottage collectie is al langere tijd bekend en toont landelijke sferen op tafel door de afbeeldingen van bloeiend fruit. Je kunt er een compleet servies van bijeen verzamelen, ook een hoge koffiepot met schitterende afbeeldingen hoort bij de collectie. Maak je gedekte tafel af met de speciale jampot-set en je voelt je alsof je met vakantie bent in Engeland.

Voor je kindje

Ook om de allerkleinsten is gedacht bij het ontwerp van het Villeroy en Boch servies. Zo kent men hier de Funny Zoo collectie, waarbij je kind vast en zeker al blij wordt van de afbeeldingen en de vrolijke kleuren. Voor onderweg kies je mogelijk de praktische broodtrommel met reisbeker, voor de peuters is er de speciale kinderbeker met 2 oren. Ook het complete kinderservies is leuk om cadeau te doen, dat is er in 3 of 7 delen. Andere soorten van kinderservies zijn die van de Funny Bears collectie en de Farm Animals. Van de laatste vind je serviesdelen met groen, blauw, lila en geel in pasteltinten. Getekende boerderijdieren vrolijken de boel nog eens extra op. Bijna vanzelfsprekend zal je keuze of dat van je kindje ook vallen op het bijpassende bestek.Over de Auteur

Woldering-porselein.nl is specialist op het gebied van porselein, aardewerk, glas en kristal. Daarbij heeft het bedrijf alle topmerken in het assortiment. Er is dus altijd wel wat moois te vinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo