Visgraat tegels in trendkleur mint - Artikelpost

Visgraat tegels in trendkleur mint

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 206 | Aantal woorden: 1120 | Datum: | 0 commentaar

Wil je graag een ruimte in huis voorzien van nieuwe tegels? Er is tegenwoordig veel te koop wat betreft tegels. Wat dacht je van visgraat tegels in de kleur mint? Zo’n visgraat motief in de kleur mint is hartstikke populair om te gebruiken in één of meerdere ruimtes in het huis. Hieronder lees je alles over visgraat tegels in deze populaire kleur. Op deze manier kom je alles te weten en kun je direct een goede keuze maken!

 

Wat zijn visgraat tegels?

Visgraat tegels zijn hartstikke populair op dit moment. Dit zijn ook wel langwerpige tegels die in een visgraatmotief zijn gelegd. Bij dit mooie motief worden de tegels zo gelegd, dat de diagonale lijnen naar de hoeken van de ruimte wijzen. Hierdoor oogt iedere ruimte optisch groter. Dus mocht je nieuwe tegels willen in een kleine ruimte, dan zijn visgraat tegels zeker een goede optie! Vroeger werd een visgraat motief vooral als houten vloer in woonkamers gespot, maar tegenwoordig zijn ze dus ook als tegelvorm in badkamers, keukens en toiletten te vinden. Ze zijn niet alleen zo populair geworden door het uiterlijk, maar ook hebben ze een hoge kwaliteit en hebben ze bijna geen onderhoud nodig. 

 

Visgraat tegels door de hele woning heen

Visgraat tegels staan mooi in iedere ruimte van de woning. Zo kun je ze als achterwand bij het kookgedeelte in de keuken plaatsen, maar ook als keukenvloer. Daarnaast zullen ze ook van ieder toilet een echte eyecatcher maken. En wat dacht je van in de badkamer? Ook daar zijn ze, eventueel in combinatie met andere tegelsoorten, een echte musthave om te hebben. Mocht je een washok hebben dan kun je ook deze ruimte bekleden met hippe tegels in visgraatmotief. 

 

Mint visgraat tegels in combinatie met andere kleuren 

Visgraat tegels in de kleur mint zijn hartstikke leuk om te hebben. Deze kleur staat fris, vrolijk en mooi in iedere ruimte. Deze populaire kleur is makkelijk om te combineren met andere kleuren visgraat tegels. Hieronder lees je alles over de populairste kleurencombinaties. 

 

Mint visgraat tegels in combinatie met wit 

Wanneer je de kleur mint gaat gebruiken in een ruimte als de keuken, badkamer of toilet dan kun je met deze kleur direct een eyecatcher creëren. Wanneer je meer wil dan alleen de kleur mint, dan kun je deze frisse kleur combineren met wit. Ga bijvoorbeeld voor om en om wit en mint, of juist één muur in mint en de rest wit. Of de vloer in mint en de muren in wit. Alles kan! 

 

Mint visgraat tegels in combinatie met roze 

Wil je een frisse, maar tegelijkertijd ook kleurrijke ruimte creëren met visgraat tegels? Ga dan voor mint in combinatie met roze visgraat tegels. Het staat niet alleen fris, maar ook ben je direct vrolijk als je een ruimte met deze kleuren binnenstapt. 

 

Mint visgraat tegels in combinatie met goud 

Wist je dat de kleur mint ook mooi is te combineren met goud? Tegenwoordig heb je ook gouden visgraat tegels. Ga voor één wand met gouden visgraat tegels of misschien wil je de vloer wel in een shiny gouden kleur? Ook kun je natuurlijk voor gouden accessoires gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Afium.nl!Over de Auteur

Eva Bootsveld

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo