Vloerverwarming bij fietsenstalling - Artikel Post - Artikel Marketing

Vloerverwarming bij fietsenstalling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 211 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

Je kan het tegenwoordig zo gek niet bedenken, al heb je een PU gietvloer, een steentapijt, een betonnen vloer, noem het maar op. Bijna alles en iedereen heeft vloerverwarming, en geef de mensen eens ongelijk. Het is zelfs zover gekomen dat ze bij een fietsenstalling in Deventer een verwarmde uitrit krijgen!

In 2014 zijn ze namelijk begonnen met het aanleggen van de vloerverwarming. Dit met als reden dat er niet meer gestrooid hoeft te worden. Hierdoor is de fietsenstalling ook in de winterse omstandigheden veilig te gebruiken. Ook de trappen die naar de fietsenstalling leiden krijgen vloerverwarming. 

Het voorstel hiervoor kwam van de gemeenteraad en de fietsersbond. De reden was dat het behoorlijk glad kan zijn en dat er al menig voorvallen / glijpartijen plaatsvonden. Dankzij de vloerverwarming wordt dit als het goed is minder. Er hoeft ook niet meer gestrooid te worden wat aardig veel tijd bespaard. 

Maar hoe gaan ze dit realiseren, aangezien er veel moet gebeuren wanneer er vloerverwarming gelegd moet worden. Als eerste is de betonnen vloer gestort in het nieuwe gedeelte. Wanneer deze droog is wordt de oude fietsenstalling gesloopt. Hierna gaan ze de opbouw van de nieuwe fietsenstalling starten. De verwachting was dat de fietsenstalling in het voorjaar van 2016 klaar was maar in november 2015 was deze al beschikbaar.

Er kunnen 3.600 fietsen in. Het is overigens gratis maar wel met eigen risico. Je kunt de fiets maximaal een kwartier voor de eerste trein plaatsen en een kwartier na de laatste trein ophalen. Als laatste is er ook een dichtbij zijnde locatie waar je OV-fietsen kunt huren, deze mogen in de fietsenstalling geplaats worden, maar nogmaals het is een onbewaakte fietsenstalling en het plaatsen van je fiets is op eigen risico. Voor meer vragen kun je contact opnemen met de beheerder van de nieuwe fietsenstalling. Deze staat namelijk dag en nacht klaar.
Over de Auteur

CMI plaats kwalitatieve en duurzame gietvloeren voor particulieren en bedrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo