Voor al je beddengoed, bezoek Textielhuis.nl - Artikel Post - Artikel Marketing

Voor al je beddengoed, bezoek Textielhuis.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 328 | Aantal woorden: 696 | Datum: | 0 commentaar

Textielhuis.nl is een complete webwinkel met een groot aanbod van verschillende soorten textiel. Ben je benieuwd wat voor textiel je bij deze online shop kunt kopen? Lees dan meer over het aanbod van Textielhuis.nl op deze pagina. 

Damesmode, herenmode en mode voor kids
Een groot deel van het aanbod van Textielhuis.nl bestaat uit kleding voor dames, kleding voor heren en kleding voor kinderen en baby’s. Of je nu op zoek bent naar kleding voor jezelf of kleding voor je oudere kind of baby: de kans is groot dat je het juiste kledingstuk in het grote aanbod van Textielhuis.nl vindt.

Beddengoed
Onder de productcategorie beddengoed vallen producten al matrashoezen, maar ook dekbedovertrekken en kussenhoezen. Wat voor beddengoed je ook nodig hebt en wat voor aanvullende eisen je ook hebt voor het beddengoed dat je in de slaapkamer wil gebruiken, Textielhuis.nl heeft het allemaal. 

Textiel voor in de keuken en badkamer
Niet alleen in de slaapkamer, maar ook in de keuken en badkamer zijn verschillende soorten textiel te vinden. In de keuken maak je bijvoorbeeld gebruik van theedoeken, maar ook van ovenhandschoenen. In de badkamer gebruik je iedere dag een zachte handdoek, maar maak je ook regelmatig gebruik van textiel als washandjes. Textielhuis.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten textiel voor in de keuken, maar biedt ook het nodige textiel voor in de badkamer aan.

Textiel voor in de vrije tijd
Tot slot vind je in de webwinkel van Textielhuis.nl ook een categorie met de naam ‘vrije tijd’. In deze categorie vind je verschillende soorten textiel die je in de vrije tijd kunt gebruiken, waaronder slaapzakken en lampenkappen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in het aanbod van Textielhuis.nl, aangezien deze webwinkel echt gespecialiseerd is in het online aanbieden van verschillende soorten textiel. 

Over de Auteur

Wij zijn in 2001 begonnen met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Covers & Co, Blond Amsterdam, Lief en Damai. Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo