Voordelen van matrassen op maat - Artikel Post - Artikel Marketing

Voordelen van matrassen op maat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: sjoerddeboert
Gezien: 439 | Aantal woorden: 583 | Datum: Mon, 16 Jul 2012 | 0 commentaar

 

Zo als iedereen wel zal weten is dat matrassen in verschillende soorten, vormen en maten te krijgen zijn. Maar er zijn ook andere, matrassen op maat zijn daar een goed voorbeeld van.

Waarom willen mensen matrassen op maat hebben. Nou dat kunnen verschillende reden hebben . Een van de meest voorkomende is dat een standaard matras niet voldoet aan de eisen van de consument. Wat hier de reden van is dat is puur gebonden aan het individu.

Omdat de wensen zo verschillend zijn per consument, luistert de fabrikant heel goed naar de consument voor ze gaan beginnen aan het matras.
Zo wordt er goed gekeken naar het slaapcomfort van de consument. Is het voor in bijvoorbeeld een caravan, boot of gewoon voor thuis. Dan wordt er ook gekeken naar de materialen die gebruikt worden want het kan natuurlijk voorkomen dat de klant allergisch kan zijn voor een van de materialen. Wat ook veel fabrikanten aanbieden is dat ze ook de mogelijkheid bieden om bedbodems en bedombouwen te maken. deze worden dan aan de hand van de gegevens die zijn verzameld van de matrassen op maat gemaakt, dit zorgt dan natuurlijk dat als goed in elkaar past en goed op elkaar is afgestemd.

Naast de voorbeelden die al genoemd zijn om matrassen op maat te laten maken, kan men daarnaast ook ervoor kiezen om een matras te laten maken die aansluit aan de individuele eisen van de consument. Iedere persoon is uniek; mensen verschillen in lengte, gewicht en lichaamsbouw. Daarom kan het zeer gewenst zijn om een matras op maat te laten maken die luistert naar het lichaam. Dit resultaat wordt bereikt door te testen welke materialen de consument prettig vindt.  Matrassen die op maat gemaakt zijn kunnen vervaardigd worden uit verschillende materialen en ook het interieur van de matrassen op maat kunnen worden aangepast aan de wensen van de consument zodat het de juiste ondersteuning bied voor het lichaam.

Een aantal voorbeelden van materialen die gebruikt kunnen worden bij matrassen op maat zijn:
traagschuim, pocketvering, binnenvering,  koudschuim, polyether, latex talalay latex, kapok, stro, zeegras en katoen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer materialen waar de consument uit kan kiezen. De materialen die de consument kiest zijn net zo belangrijk als de afmetingen en de reden waarom de matrassen op maat worden gemaakt. Is het eenmaal duidelijk wat de consument wil, dan zal de fabrikant beginnen met het maken van de gewenste matrassen. De productietijd kan hiervan variëren tussen de 2 en 6 weken om deze matrassen te laten maken.

Het is dus duidelijk dat de redenen alle kanten op kunnen gaan waarom mensen matrassen op maat laten maken, het is dus voor de fabrikant erg belangrijk zo als al eerder vermeld om goed te luisten naar de wensen van de consument. Dit zal op de lange duur allemaal ten goede komen voor het lichaam en de tevredenheid van de klant.

 

Over de Auteur

Heeft geluk gehad een matras op maat te kopen en wil dit graag delen met andere mensen die last hebben om goed te slapen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo