Voordelig Laminaat Kopen - Artikelpost

Voordelig Laminaat Kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 336 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar aanbiedingen van laminaat? Wij hebben grote aanbiedingen aan dit einde van het jaar. Stuntprijzen vanaf € 8,95,- per m2

Wij verkopen topmerken van natuurlijk A-kwaliteit wat u van ons gewend bent. Bekende merken zoals Balterio, Egger, Krono, Meister, Quick Step, Your Floor en nog veel meer. 

Bijvoorbeeld onze goed verkochte Kronofix Cottage laminaat 4V is helemaal de trend van nu, deze Kronofix hebben wij daarom ook uit voorraad leverbaar zodat we deze snel naar onze klanten kunnen brengen. 

Deze Kronofix heeft een 4 zijdige v-groef en heeft een dikte van de plank van 7 mm! U heeft op dit laminaat zelfs nog 15 jaar fabrieksgarantie. 

Bent u op zoek naar een 2 zijdige v-groef of gewoon zonder v-groef dat kan natuurlijk ook! De Meister Classic is bijvoorbeeld uitgevoerd zonder v-groef. Deze meister Classic is uitgevoerd in 6 trendy decor kleuren. Ook is deze toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Daarnaast zijn de planken uit de Classic collectie nog behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht. 

Dan ons nieuwe merk Lamett, Lamett staat voor kwaliteit en heeft meerdere laminaatvloeren. Deze hebben allemaal een 4 zijdige v-groef. Het merk Lamett heeft een dikte van maarliefst 12mm ! Het enige merk dat dit aanbied. Qua prijs zit u vanaf 26,- per m2. De grote voordelen van een dikte van 12 mm is dat de vloer extra comfort bied en een vermindering van het loopgeluid.

De volledige collectie van al onze vloeren vindt u natuurlijk in onze winkel in Wolvega (Friesland). Hier vind u allemaal show vloeren zodat u zelf een beeld kan schetsen hoe het eruit komt te zien in uw woning of bedrijfspand. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel dan kunt u natuurlijk ook gewoon rustig in onze webshop rond surfen naar het geschikte laminaat. Komt er niet helemaal uit met bepaalde kleuren of wilt u graag een staal ontvangen geen probleem. Bel of mail ons voor passend advies.

Vloeren van de beste kwalteit en snel geleverd uit voorraad! Dan kies je natuurlijk voor Laminaat Direct.

 Over de Auteur

Laminaat Direct

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo