Voordelige PVC vloeren van top kwaliteit - Artikelpost

Voordelige PVC vloeren van top kwaliteit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 167 | Aantal woorden: 579 | Datum: | 0 commentaar

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe pvc vloer maar ziet u door het bomen het bos niet meer. Bij PVCvloerdirect kunt u een breed assortiment PVC vloeren bestellen in Click-PVC of Plak-PVC. De afname in PVC vloeren is flink gestegen de afgelopen jaren en is niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. Om te beginnen de Plak-PVC deze hebben wij in verschillende merken zoals de bekende merken, vivafloors, belakos, gelasta, ppc, mflor en sense.  Deze merken zijn kwalitatief van zware kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje zelfs bij intensief gebruik zoals bij bedrijven.

PVC vloeren zijn sterk en kunnen tegen water dit zijn de grote voordelen van deze vloeren. Tevens hebben PVC vloeren ook als eigenschap dat ze een betere geluidsdemping hebben dan als laminaat en tevens heel geschikt voor eventuele vloerverwarming in uw woning. Ook heb je bij PVC vloeren geen plak plinten nodig dit staat dan ook mooi strak en netjes.

Er zit ook een nadeel aan de PVC vloeren in de plak versie namelijk dan je ondergrond vlak moet zijn want elke bommel ga je zien op je vloer. Daarom adviseren wij om altijd de vloer te egaliseren zodat u er zeker van bent dat alles netjes en goed gaat zodat u jarenlang plezier heeft van uw gekochte vloer.

Over te gaan over de Click-PVC vloeren, de click versie kunt u gemakkelijk zelf leggen, deze click versie click-pvc legt heel gemakkelijk en met een beetje handigheid heeft u dit snel klaar. De Click versie hebben wij tevens ook van dezelfde merken zoals hierboven geschreven. U moet dan denken aan merken zoals Gelasta, Vivafloors, COREtec, Parquitvinyl en Sense. De meeste mensen gaan voor de click-versie pvc omdat deze ook gemakkelijk er weer uit te halen is als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Bij de plak-versie is het namelijk zo vast is vast. 

Onze plak versie begint al bij € 24.95 per m2 en boven de € 350,- word het PVC gratis bij uw thuis geleverd. Super toch? Zowel de plak-versie als de click-versie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, wit, grijs, wit. Op onze webshop hebben we ook een paar voorbeelden van vloeren die in een sfeer omgeving zijn afgebeeld om u een indruk te geven hoe deze vloer eruit ziet in een grote ruimte.

Heeft u niet zo’n hele grote ruimte waar u de PVC vloer wil gaan leggen dan adviseren wij een wat lichtere kleur vloer zoals wit, grijs, of beige zodat u woning wat groter oogt en tegelijk de woning niet zo vol lijkt.

 

Benieuwd geworden naar onze volledige collectie kijk dan eens op onze website of kom langs in onze winkel in Wolvega (Friesland). Wij staan 6 dagen per week voor uw klaar om uw een passend advies te geven over uw woning. Wij denken graag met u mee wat voor uw woning de beste optie is. Wij zitten al meer dan 25 jaar in de woninginrichting en hebben eigen professionele stoffeerders en vakmannen die bij uw thuis een top resultaat kunnen afleveren.

 Over de Auteur

PVC vloeren van PVCvloerdirect in Wolvega

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo