Voorkom onnodig hak- en breekwerk middels lekdetectie - Artikelpost

Voorkom onnodig hak- en breekwerk middels lekdetectie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 285 | Aantal woorden: 600 | Datum: | 0 commentaar

Voor veel zaken geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Dat geldt natuurlijk bij uitstek voor verstopping en lekkages. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend lekkage is. Het komt natuurlijk altijd op het meest ongelegen moment en kan vervelende gevolgen hebben zoals bruine kringen op uw plafond, schimmel op de muur, kapotte muren of vloeren en beschadigde meubels.

Als u lekkage heeft en maar een globaal idee waar die vandaan komt zullen de meeste loodgieters een groot gedeelte van de vloer of de badkamer uit moeten breken. Met lekdetectie kan de oorzaak van de lekkage worden achterhaald, zonder dat er onnodig hak -of breekwerk aan te pas hoeft te komen. Als u een lekdetectielaat uitvoeren zal er gebruik worden gemaakt van moderne apparatuur en de laatste technieken om zo op de juiste plek te gaan breken. Zo zetten wij bijvoorbeeld thermografie in om uw lekkage op te sporen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van infraroodcamera’s die nauwkeurig temperatuurverschillen kan vaststellen. Een andere manier is endoscopie. Met een kleine camera kunnen moeilijk bereikbare plekken, zoals de onderkant van een douchebak, worden vastgelegd. Daarnaast zijn wij in het bezit van drukapparatuur, waarmee drukverlies in een leiding kan worden aangetoond. Eerst worden leiding volgepompt met water, lucht of een speciaal gas. Met behulp van een drukmeter kunnen drukverschillen makkelijk worden aangetoond. Voor elke lekkage hebben wij passende oplossingen, die snel ingezet kunnen worden. Zodoende bent u binnen de kortste keren van uw lekkage af.

Heeft u te maken met lekkage in Rotterdam? Wij kunnen door middel van lekdetectie de lekkage in uw waterleidingen opsporen. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Onze vakmannen sporen dus niet alleen het lek op, maar kunnen deze ook direct voor u verhelpen.

Wacht nooit lang met het inschakelen van een vakman als u te maken heeft met lekkage. Als u dit wel doet kan het probleem alleen maar groter worden. In Rotterdam en omstreken bieden wij in het geval van nood 24 uur per dag hulp! Lekdetectie is een onderdeel van de service waar u bij ons op kunt rekenen. Bovendien wordt een lekdetectie in de meeste gevallen vergoed door de inboedelverzekering. De verzekering heeft immers ook liever dat er zo weinig mogelijk onnodig hak- en breekwerk uitgevoerd wordt. U kunt natuurlijk voor de zekerheid eerste even contact opnemen met uw verzekering.

 

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en hebben in de meeste gevallen een passende oplossing. Heeft u last van een lekkage? Met de hulp van onze lekdetectie in Rotterdam is de lekkage in uw keuken of badkamer snel verleden tijd!Over de Auteur

Ons bedrijf heeft veel ervaring in het opsporen van alle mogelijke lekkages: van badkamer- tot kelderlekkage en van lekkende vloerverwarming tot riolering. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo