Waar moet je op letten bij het kiezen van een deurbel? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waar moet je op letten bij het kiezen van een deurbel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 111 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Al honderden jaren zijn er manieren om te laten weten dat er iemand voor de deur staat. In een ver verleden werd er op de deur geklopt of werd er een deurklopper aan de deur gemonteerd. Later volgde de klassieke deurbel. Dit was dan ook een echte bel die in de woning was geïnstalleerd. Via een ingenieus dradensysteem was deze verbonden met de buitenzijde, waar een trekknop naast de deur hing. Degene die dan voor de deur stond trok aan de trekknop en de deurbel ging dan klingelen. Tegenwoordig zijn er deurbellen in allerlei soorten te verkrijgen.

Welke stijl deurbel past het best bij jouw woning?

Een deurbel moet wel passen bij de stijl van je woning. Je kunt daarom een deurbel kopen in allerlei formaten, materialen en kleuren. Deurbellen zijn in allerlei vormen te koop, zoals rond, vierkant of rechthoekig. Verder is het materiaal en kleur ook van belang of het bij jouw woning past. Kies bijvoorbeeld uit een deurbel van rvs, nikkel, chroom of messing. De kleur van deze materialen bepalen de stijl van de deurbel. Zo past messing goed bij een woning in klassieke stijl en rvs bij een moderne woning. Heel modern is ook een zwarte deurbel. Wil je de klassieke deurbel, dan is deze ook in een moderne versie verkrijgbaar, met een prachtige bel, met installatiemateriaal voor een trekknop.

Slimme deurbellen

De moderne techniek wordt tegenwoordig ook toegepast op deurbellen. Vandaar dat je ook slimme deurbellen kunt kopen. Dit is meestal een draadloze deurbel dat verbonden is met een ontvanger. De ontvanger plaats je waar je maar wilt in de woning en hier komt het geluid van de deurbel uit. Een slimme deurbel is tegenwoordig vaak uitgerust met een camera. Hierdoor kun je voordat je de deur opent zien wie er voor de deur staat. Een slimme deurbel is daarom ideaal voor ouderen of voor mensen die angstig zijn om 's avonds de deur te openen.

 

Over de Auteur

Kies met zorg uw deurbeslag uit. Het juiste deurbeslag is de finishing touch van uw huis. De gekozen deurkrukken en scharnieren zijn bepalend voor de uitstraling van uw deuren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo