Waarom kiezen voor een plafondkap? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom kiezen voor een plafondkap?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 292 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

Een plafondkap is een afzuigkap die in het plafond verwerkt wordt. Je ziet de plafondkap in steeds meer keukens terug en dit is niet zo vreemd, want het aanschaffen van een kap in het plafond brengt diverse voordelen met zich mee. Welke voordelen dit zijn, lees je op deze pagina.

Je hebt meer bewegingsvrijheid tijdens het koken

Veel oudere keukens hebben de afzuigkap in een grote schouw boven het fornuis zitten. Heb jij ook een keuken met schouw afzuigkap, dan heb je waarschijnlijk al wel eens je hoofd gestoten aan de schouw boven het fornuis. Zelfs als je het gewend bent dat er iets boven het fornuis hangt, kun je door de beperkte bewegingsvrijheid in de keuken flink je hoofd stoten aan de schouw met afzuigkap. Heb je een afzuigkap in het plafond zitten, dan heb je hier geen last meer van. Je hebt meer bewegingsvrijheid en hoeft niet meer bang te zijn dat je je hoofd stoot, aangezien er geen schouw meer boven het fornuis hangt.

De afzuigkap valt niet op

Sommige mensen vinden een schouw afzuigkap mooi staan in de keuken, maar dit vindt lang niet iedereen. Vind jij dat een afzuigkap zo onopvallend mogelijk in de keuken geplaatst moet worden, zodat de afzuigkap niet van het design van de keuken afleidt? Dan is een plafond afzuigkap zeker iets voor jou. Door de afzuigkap in het plafond te verwerken, valt de afzuigkap helemaal niet op.

Je hebt minder geluidsoverlast

Een plafond afzuigkap zit hoger dan een afzuigkap in een schouw boven het fornuis. Ben je aan het koken, dan heb je minder last van de ruis die een afzuigkap met zich meebrengt en dit betekent dat je gemakkelijker kunt kletsen en muziek kunt luisteren tijdens het koken. Zeker ideaal als je een echte woonkeuken hebt.

Bron: afzuigkap.nlOver de Auteur

AxIair is gespecialiseerd in de mooist en handigste afzuigkappen. Wij helpen je graag verder zoeken naar het perfecte exemplaar voor jou.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo