Waarom kiezen voor Gira E2 schakelmateriaal? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom kiezen voor Gira E2 schakelmateriaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 165 | Aantal woorden: 598 | Datum: | 0 commentaar

De Gira E2 is van Duitse kwaliteit

Gira richt zich op het produceren van kwaliteits producten, niet alleen met betrekking tot materiaalkeuze, maar ook de afwerking wordt gedaan tot in de kleinste detail. De ontwikkeling en optimalisatie van Gira speelt een centrale rol in het volledige assortiment. Zo kunt u ook van Gira E2 schakelmateriaal verwachten dat dit aan de hoogste normen voldoet.

Onderscheidende en sprekende designs

Niet alleen is schakelmateriaal van Gira E2 van de hoogste kwaliteit, ook hechten zijn ontzettend veel waarde aan het design. En deze design inspanningen worden ook, terecht, meer dan eens beloont. Gira heeft namelijk meer dan eens diverse onderscheidingen gekregen in internationale design competities, zoals de Red Dot Award en de iF Design Award.

Gira zet door de continue integratie van nieuwe technologieën, functies en systemen tot en met de softwareontwikkeling ook nieuwe maatstaven neer wat betreft het integraal product design. Het Gira E2 schakelmateriaal is hiervan een duidelijk voorbeeld. Gira E2 schakelmateriaal heeft een strak minimalistisch design gekregen. Hiermee kunnen woningen worden voorzien van een moderne en uniforme stijl.

Gira E2 komt in de kleuren zuiver mat wit, zuiver glanzend wit, aluminium, antraciet, mat zwart en hoogwaardig roestvrij staal. De verschillende kleuren en het ontwerpt van de Gira E2 geven de hiermee de mogelijkheid toegepast te worden in de meest uiteenlopende bouwstijlen. Zo kunnen alle ruimtes voorzien worden van een look naar keuze. Het roestvrij staal heeft een koel-zilveren satijnen afwerking, dat niet alleen zeer esthetisch is, maar tegelijkertijd ook weers- en hittebestendig en van nature antibacterieel. Daarnaast is het natuurlijk roestvrij.

Uitgebreid schakelprogramma

Het schakelprogramma van de Gira E2 is gebaseerd op dat van de Gira Systeem 55 lijn. Het Gira E2 schakelprogramma kan hierdoor gebruikt worden met alle centrale basiselementen en afdekkingen uit het Gira Systeem 55. Dit zorgt ervoor dat ook de Gira E2 10 schakelprogramma’s heeft met meer dan 300 beschikbare functies.

Het Gira Systeem 55 schakelprogramma bevat veel intelligente functies die toegepast kunnen worden in de Smart Home. Zo kan het Gira E2 namelijk gebruikt worden voor verlichting, jaloezieën, rolluiken, verwarming, multimediasystemen, beveiligings- en deurcommunicatiesystemen.

Draadloze besturing met het Gira KNX systeem of met Gira eNet Smart home draadloze besturing

Het Gira E2 schakelprogramma kan gebruikt worden met het Gira KNX systeem. Het Gira KNX systeem zorgt voor de koppeling van intelligente toepassingen met computer, smartphone of tablet.

Het Gira E2 schakelaarprogramma kan daarnaast ook draadloos worden gebruikt met Gira eNet SMART HOME. Door gebruik te maken van de eNet SMART HOME-app kan het GIRA E2 systeem gemakkelijk draadloos worden bediend vanuit huis, maar ook onderweg.

Gemakkelijke upgrade naar Gira E2 schakelmateriaal vanaf andere Gira lijnen

De afdekramen van de Gira 55, E2, E3, Event, Esprit en Classix reeks zijn onderling uitwisselbaar. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk schakelaars kunt omzetten naar de Gira E2 indien u al afdeksystemen van het Gira Systeem 55 in gebruik heeft. Door het upgraden naar Gira E2 krijgt het gebouw direct een modernere uitstraling.

Gira e2 schakelmateriaalOver de Auteur

Wij bloggen over de laatste trends van huis en tuin

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo