FB pix Waarom kledinglockers met valgrendelsluiting handig zijn - Artikelpost

Waarom kledinglockers met valgrendelsluiting handig zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1613 | Aantal woorden: 471 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer organisaties zoals ziekenhuizen, scholen en bedrijven geven mensen toegang tot lockerkasten. Deze lockers worden met allerlei verschillende sloten geleverd. In dit artikel willen wij u uitleggen waarom en wanneer een bepaald type slot – de valgrendelsluiting – erg handig kan zijn.

Waarom is de valgrendelsluiting handig?

Een valgrendelsluiting is een speciaal type slot dat alleen werkt in combinatie met een hangslot. Als er geen hangslot aanwezig is kan de deur gewoon open, maar als de valgrendelsluiting gesloten is met een hangslot op zijn plaats, blokkeert de deur.

Gebruikers van de lockerkasten brengen hun eigen hangslot mee naar de locker ruimte en nemen het weer mee als ze naar huis gaan. Dit haalt de verantwoordelijkheid voor het beheer van de sleutels of codes van de sloten bij u vandaan. Als er toch iemand vergeet hoe het hangslot open moet, dan is dat niet uw probleem en kunt u simpel hun hangslot los knippen.

Wanneer is de valgrendelsluiting handig?

Er zijn een aantal verschillende scenario's wanneer valgrendelsluitingen handig zijn. Bijvoorbeeld als u een winkel heeft waarin verschillende mensen op verschillende momenten gedurende week werken, maar nooit allemaal tegelijk. U hoeft dan niet voor iedereen kledinglocker compartimenten te hebben, slechts voor het maximale aantal mensen die tegelijkertijd werken.

Of als u een gym heeft met veel verschillende gebruikers gedurende de week. Lockers met valgrendelsluiting en hangsloten met nummer combinaties zijn in dit geval ideaal. Gebruikers hoeven geen sleutels met zich mee te dragen tijdens het sporten en u bent niet teveel tijd kwijt met het vervangen van verloren sleutels.

Waar u over na moet denken voor het gebruiken van sloten met valgrendelsluiting

Een van de zaken waar u over na moet denken voordat u sloten met valgrendelsluiting gebruikt met uw kledinglockers is dat u een stuk van de controle over de lockers weggeeft aan de gebruikers. U moet er bijvoorbeeld voor waken dat gebruikers bepaalde lockerkasten als hun eigendom claimen.

 

 Over de Auteur

De Locker Winkel levert een compleet programma lockers, garderobekasten en lockerkasten. Elke dag lage prijzen en goede service. De locker specialist van Nederland en Belgie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo