Waarom meubels van steigerhout een goede investering zijn - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom meubels van steigerhout een goede investering zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 157 | Aantal woorden: 512 | Datum: | 0 commentaar

Is je huis toe aan een make-over en kun je wel wat nieuwe meubels gebruiken? Ga dan op zoek naar meubels van steigerhout. Iedereen heeft vast wel eens van steigerhout gehoord. Maar wat is dit nu eigenlijk? Het is een vuren houtsoort en wordt gebruikt in de meubelindustrie. Je kunt ervoor kiezen om kant-en-klare meubels in de winkel te kopen, maar je kunt ook zelf prachtige meubels maken met losse planken die je in elke bouwmarkt kunt kopen. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder...

TafelbladenOp zoek naar een eettafel met een robuuste en industriële uitstraling? Ga dan voor een betonlook eettafel. Een betonlook tafelblad heeft de uiterlijke kenmerken van echt beton en voelt ook als echt beton. Het grote voordeel van een betonlook vergeleken met echt beton is de zwaarte van de tafel. Het is een minder zware vorm en ook de randen zijn minder scherp. Je kunt zelf een betonlook tafel maken, maar je kunt dit ook uitbesteden aan een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Zo kun je je betonlook tafel in elke gewenste kleur ontwerpen, waardoor dit altijd mooi past binnen je interieur. 


Slaapkamer 

Rust is een belangrijk onderdeel in de slaapkamer. Je wilt hier graag ontspannen en opladen voor een nieuwe dag. Meubels uit een simpele zaak zijn mooi, maar op en duur wil je ook graag een kamer karakter geven. Steigerhout is hiervoor de ideale uitkomst. Je kunt de meubels in verschillende kleuren maken of bestellen, maar naturel kan ook. Je hoeft hier niet alleen te denken aan meubels als een bed of een tv kast, maar ook accessoires van steigerhout geven een gaaf effect. Te denken aan een klok van steigerhout of een industriële bureaulamp. Een ietwat duurdere investering, maar zal zich zeker uitbetalen in een robuust effect. 

Do it yourself

Wist je dat je ook gave steigerhout meubels zelf kunt maken? Het hout is van zeer stevig basismateriaal waardoor je het eenvoudig kunt bewerken. Je kunt bijvoorbeeld een stoel, tafel of kast maken. Steigerhout kun je prima binnen gebruiken, maar buiten kan ook. Het hout kan goed tegen een stootje en daarom ook geschikt voor een gaaf tuinmeubel. Enthousiast geworden? Zorg ten eerste voor voldoende gereedschap, zowel handgereedschap als elektrisch gereedschap. Vervolgens moet je een keuze maken in welk steigerhout je wilt gebruiken. Je kunt kiezen voor nieuw hout, oud hout of bewerkt hout. Maak vervolgens een goede bouwtekening om je meubel te maken. Succes!  

Over de Auteur

Sjaak van Leers | Marketeer

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo