Waarop moet u letten bij het kopen van een boxspring in een beddenwinkel? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarop moet u letten bij het kopen van een boxspring in een beddenwinkel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 530 | Aantal woorden: 485 | Datum: | 0 commentaar

Boxspringbedden zijn tegenwoordig zeer populair in beddenwinkels. Hier volgen een aantal tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een boxspring. Kijk allereerst naar de bodem van de boxspring. Is deze opgebouwd uit hout of staal? Staal biedt meer stevigheid dan een houten bedbodem. Ook belangrijk is welk matras er wordt gebruikt in de boxspring. Het matras kan namelijk gemaakt zijn van pocketvering of een zogeheten binnenvering. Beiden soorten zijn comfortabel en goed voor uw rug, maar het kan voorkomen dat een matras latex of spiraalveren bevat. In dat geval is het aangeraden om waakzamer te zijn voor de kwaliteit en het ligcomfort. Voorts is het van handig als de hoes van het matras gemakkelijk los te nemen is, zodat deze gewassen kan worden wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het verstandig om alvorens tot een koop over te gaan zeker te weten dat de afmetingen van het matras en het bed voldoen aan uw eisen en mogelijkheden in de slaapkamer.

 

Wat kost een boxspring in een goede beddenwinkel?

De kostprijs van een boxspring zal u doen verbazen. Een goede boxspring hoeft namelijk niet meer te kosten dan een 'normale' bedbodem, matras en ledikant tezamen. Al vanaf 600 EUR heeft u een comfortabele boxspring met een kwalitatief hoogstaande matras. Veelal lopen de aanschafkosten voor boxsprings echter op doordat er gekozen wordt voor meer design en een betere combinatie tussen de bedbodem en het matras. Het is echter niet zo dat de instapmodellen bedden slecht zijn, maar de keuze is geheel aan u. Denkt u bij de keuze voor uw bed maar zo, een goed bed gaat wel 20 jaar mee! Oriënteer u om deze reden ook goed in onze beddenwinkel en vraag onze beddenspecialist om advies als u nog zoekende bent. Een boxspring is namelijk een belangrijke aankoop voor nu en de toekomst.

 

In de showroom van Cornelis Bedding vind u een volledige assortiment Auping en Tempur bedden en matrassen. Nergens vind u zo'n keur aan kwaliteitsproducten als in de beddenwinkel van Cornelis Bedding. Kortom, voor de hoogste kwaliteit en de voordeligste prijzen gaat u naar cornelisbedding.be!Over de Auteur

In de showroom van Cornelis Bedding vind u een volledige assortiment Auping en Tempur bedden en matrassen. Nergens vind u zo'n keur aan kwaliteitsproducten als in de beddenwinkel van Cornelis Bedding. Kortom, voor de hoogste kwaliteit en de voordeligste prijzen gaat u naar cornelisbedding.be!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo