FB pix Wand aankleden: mooie fotolijsten en juiste belichting - Artikelpost

Wand aankleden: mooie fotolijsten en juiste belichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1440 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

Bent u tot aan een nieuwe look in uw huis? Wilt u hierbij niet te veel geld uitgeven? Dan is het een leuk idee om de wand in de woonkamer een nieuwe look te geven. Dit is iets waar niet al te veel energie ingestoken hoeft te worden en wat ook niet bijzonder veel hoeft te kosten. Met behang of een likje verf in een van de trend kleuren van nu maakt u op eenvoudige wijze al een goede basis. Nadat u tevreden bent over de basis van uw muur is het vervolgens zaak om u te oriënteren op de aankleding van de wand. Daar waar men vroeger vrijwel standaard voor een schilderij als wandaankleding koos, is dit nu veel minder het geval. Fotolijsten als wanddecoratie zijn de laatste jaren enorm in opkomst en sieren de woonkamers van nu. Hierbij kunt u besluiten een grote fotolijst als blikvanger te nemen of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor het ophangen van meerdere fotolijstjes die zo een heuse fotocollage vormen. Een present time fotolijst is hiervoor bijvoorbeeld erg geschikt. Superleuk en erg populair op dit moment zijn de fotolijsten voor meerdere foto’s. Deze zijn er al met enkele foto’s, maar er zijn hebt ook de meest prachtige exemplaren van wel 28 foto’s of zelfs meer. U kunt u creativeit dus volledig benutten met het vullen van deze lijst met uw favoriete foto’s. Tenslotte geeft u uw nieuwe fotolijstenwand extra uitstraling met mooie en kwalitatieve verlichting. Door de fotolijsten op de juiste wijze belichten met een prachtige plafondlamp, worden deze nog mooier geaccentueerd en maakt u uw wand helemaal af.

Kortom, zonder veel al te veel tijd en met niet al te hoge kosten bent u vrij eenvoudig in staat uw woonkamer van een nieuwe look te voorzien en zo een prachtig resultaat te bereiken!

 

 

 

 Over de Auteur

Woonaccessoires-Online biedt een ruim assortiment hippe trendy woonaccessoires van gerenommeerde merken als Present Time, NeXtime, Karlsson, Bloom en Leitmotiv. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo