Warmte met een tuinkachel - Artikelpost

Warmte met een tuinkachel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 425 | Aantal woorden: 729 | Datum: | 0 commentaar

Het zal je vast bekend in de oren klinken: je wilt genieten van de gezelligheid op het terras of in je tuin maar de temperatuur werkt nog niet echt mee. Het is nog net een tikje te koud of koelt jammer genoeg weer veel te snel af vanaf de avond valt. Gelukkig zijn er heel wat oplossingen voorhanden in onze moderne maatschappij om dat probleem de wereld uit te helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tuinkachel
De tuinkachel


De tuinkachel, die ook wel tuinhaard wordt genoemd, komt eigenlijk exact neer op een kachel die geschikt is voor de buitenlucht. Naast het pure verwarmen is het ook zo dat de tuinkachel een echte eye-catcher is in de tuin of op het terras. Het is nu éénmaal een groot toestel dat qua look heel wat van het gevoel kan bepalen. Dichtbij de tuinkachel zitten staat garant voor het aangenaam warm hebben buiten en het spreekt dan ook voor zich dat het design wel op zal vallen. Dat is dan ook iets om op te letten bij de aankoop van een exemplaar: heeft het een look die past bij jouw eigen persoonlijke stijl? Als dat niet het geval is zoek je best nog even verder. Je zult er meer dan waarschijnlijk wel wat tijd mee doorbrengen!

De voordelen

De grote voordelen van een tuinkachel zijn in de eerste plaats dat je het toestel kunt verplaatsen. Deze mobiliteit kan van goudwaarde zijn wanneer je toch beslist dat dit ene plekje in de tuin gezelliger is dan de rest. Daarnaast heeft het een eigen rookafvoer, is de warmte zeer goed geconcentreerd en heb je er nooit troep mee. Daat staat tegenover dat er wel een redelijke investering nodig is maar al bij al is dat een kleine prijs om te betalen voor een aangename warmte op het terras. 

Over de Auteur

Terrasliefhebber

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo