FB pix Wassen in studentenhuizen - Artikelpost

Wassen in studentenhuizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1242 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Thuis thuis
Studenten zuilen vaak hun was heen en weer naar 'thuis thuis', zoals zij dit mooi noemen. Met 'thuis thuis' bedoelen ze waar hun ouders wonen en 'thuis' is het (nieuwe) studentenhuis of -kamer. Dit komt vaak omdat studenten niet weten hoe ze moeten wassen of omdat er geen wasmachine aanwezig is. Dit ligt vaak aan de huisbaas, omdat een wasmachine een dure investering is en studenten hebben het altijd al zo krap. Er bestaat echter ook een andere oplossing, namelijk: wasmachine huren.

Pendelen met was
Door een wasmachine te huren hoeven studenten niet meer continu hun was heen weer te nemen naar hun ouders in de weekenden. Dit voorkomt veel ergenis bij zowel de studenten als de ouders natuurlijk. Er zijn natuurlijk wel altijd uitzonderingen, als je bijvoorbeeld per se die ene broek dat weekend aan wilt of dat shirt. Maar buiten dat hoeft een student voortaan minder moeite te doen zodra zij gezamenlijk in het huis een wasmachine huren.

Betalen waarvoor je gebruikt
Naast het voordeel dat er niet meer gependeld hoeft te worden van was, wat veel ergenis tegen gaat, zijn er ook nog vele andere voordelen aan huren. Zo is de investering niet groot, omdat deze gepaard gaat per maand. Dit betekent dat ook de armere studenten zich een wasmachine kunnen veroorloven. Ook is een groot voordeel aan het huren van de wasmachine dat je betaalt voor wat je gebruikt. Als je immers in een studentenhuis woont dan is de kans groot dat de wasmachine langer meegaat dan dat je er woont, terwijl er wel iedereen gebruik van maakt. op deze wijze kun je de kosten zo delen dat degene die je kamer overneemt een gelijk deel aan de wasmachine betaalt. 

Geen onderhoud
Een ander voordeel is dat het onderhoud bij de verhuurmaatschappij ligt. Mocht er dus iets kapot aan gaan dan zal de verhuurmaatschappij in de meeste gevallen (afhankelijk van de voorwaarden) een monteur kosteloos sturen. Ook kan de huurder altijd van de nieuwste apparatuur genieten, aangezien er na de afgesproken huurtermijn er een nieuwe wasmachine voor dezelfde prijs komt te staan.

 

Over de Auteur

Patrick van Zand is werkzaam bij Skala. Bij Skala kunt u vrijwel alle elektronische apparatuur huren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo