Wat heb je nodig voor een babykamer? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat heb je nodig voor een babykamer?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 76 | Aantal woorden: 742 | Datum: | 0 commentaar

Hoera! Er is een baby op komst! Dan is het tijd om te beginnen met het inrichten van de babykamer voor de geboorte. In dit artikel hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je echt nodig hebt. Deze top drie babymeubilair is noodzakelijk voor de rust van je kind, maar ook voor het opbergen van kleertjes en spulletjes.
Ledikant

Het babybedje is heel belangrijk. Een net geboren baby moet natuurlijk comfortable zijn of haar nachtrust pakken om te kunnen groeien. Daarom is een stevige ledikant een must have. In combinatie met het matrasje en het kussentje bepaald een goed bedje ook de nachtrust van de ouders. Let hierbij op dat alle textiel 100% katoen is.


Commode

Dit is een wat hoge en brede kastje waar je de luier van je kind kan wisselen. Vaak bestaan commodes uit meerdere lades, zodat je veel spullen van je kindje kwijt kan. Tiqqel heeft een webshop met een uitgebreid collectie van het merk Tenzo. Deze heeft hele mooie commodes die perfect passen bij elke baby kamer. De ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren.


Kledingkast

Baby kleertjes zijn klein, maar ook voor deze heb je een handig kast nodig. Het liefst eentje met veel hangplek. Deze kun je mooi opvullen met baby hangertjes. Zo kan je alle kleertjes netjes ophangen zonder dat het kreukt. Wanneer je een hoge en grote kledingkast aanschaft kan je ook pakken met luiers eronder kwijt. Of natuurlijk anders babyspulletjes.


Fauteuil

Uit eigen ervaring is het advies aan toekomstige moeders om zeker weten een fauteuil te plaatsen in een van de hoeken van de babykamer. Dit is heel fijn bij het geven van borstvoeding. Ten eerste blijft de baby in zijn eigen kamer wat heel rustgevend is. Ten tweede zit het voor zowel de mama als baby heel comfortabel. Een vaste plekje voor tijdens de borstvoeding is altijd goed.


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Tiqqel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo