Wat is een Monolith barbecue - Artikelpost

Wat is een Monolith barbecue

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 158 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

Wat de barbecues van Monolith uniek maakt, is dat het de voordelen van een traditionele barbecue en stenen oven samenbrengt. U kunt dus zowel op hoge als lage temperaturen smoken, bakken en roken. Een leuke toevoeging is dat u uw Monolith barbecue zelfs kunt gebruiken om uw eigen pizza of brood te bakken. De mogelijkheden van voedsel bereiden zijn zeer groot met een Monolith barbecue en dat komt mede daardoor ze zeer efficiënt werken. U kunt tot wel 24 uur werken met slechts 2,5 tot 3 kg houtskool. U bereikt snel uw gewenste temperatuur en behoudt deze temperatuur ook door het unieke design.

Monolith barbecue

Het Duitse merk Monolith heeft in totaal vier verschillende barbecues uitgebracht. De Monolith Kamado ICON, Junior, Classic Pro series 1.0 en Le Chef Pro series 1.0. Alle vier de barbecues zijn van zeer hoge kwaliteit en een ware toevoeging aan uw barbecue ervaring. De barbecues verschillen onder andere in grootte, maar mocht u de echte verschillen willen weten tussen iedere barbecue dan raden wij u aan om naar de productpagina te gaan of langs te komen in onze winkel. Daar vertellen onze medewerkers u graag over welke Kamado barbecue het beste bij u past. 

Monolith Kamado

Deze Kamado barbecues worden gemaakt van een zeer hoge kwaliteit keramiek en hierdoor kunnen ze extreem heet worden aan de binnenkant en relatief koel blijven aan de buitenkant. Daarnaast is het onderstel gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal waardoor uw barbecue er strak uitziet. Het is bij BASBQ de BBQ Speciaalzaak zowel mogelijk om uw nieuwe Monolith barbecue te bestellen met een onderstel en zonder een onderstel. Met het onderstel wordt het werken en verplaatsen u gemakkelijker gemaakt.Over de Auteur

BASBQ is een BBQ Speciaalzaak voor de buiten-kook-liefhebber! Met enorme passie voor BBQ, Brabantse gezelligheid, liefde voor lekker eten, een zeer uitgebreid assortiment met alleen topproducten en vooral goed advies voor de beginnende tot de gevorderde barbecueër.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo