Wat is er allemaal te krijgen bij een Intex groothandel? - Artikelpost

Wat is er allemaal te krijgen bij een Intex groothandel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 219 | Aantal woorden: 719 | Datum: | 0 commentaar

Om te beginnen gaan we het hebben over het merk Intex. Een Intex groothandel biedt meerdere voordelen, alleen wat doet dit merk precies en wat verkoopt het? In 1965 werd het merk Intex opgericht in Los Angeles, Amerika. Het was de allereerste producent van bovengrondse zwembaden en opblaasbare artikelen. Het bedrijf blijft steeds verder groeien en telt op vandaag maar liefst 15.000 medewerkers. INTEX, dankzij zijn unieke know how, geldt wereldwijd als dé referentie binnen deze sector.

Het succes van het merk zit hem vooral in de producten die van de hoogste kwaliteit zijn en aan de beste prijzen voldoen. Dit biedt als Intex groothandel natuurlijk ook meerdere voordelen.

Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Het assortiment van Intex

Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat uit zomer en water artikelen. Als het in de zomer warm is zijn de Intex opblaasbare zwembaden niet weg te denken in de achtertuin. Als Intex groothandel kun je daar dus slim op inspelen. Als jij van te voren namelijk voldoende inkoopt dan kun jij als groothandel veel andere mensen blij maken. De zwembaden zijn de meest populaire artikelen van Intex. Het assortiment daarin is ook ruim.  Ruime keuze aan bovengrondse zwembaden: zowel opblaasbare zwembaden als zwembaden met een buizenstructuur. Plezier is daar bij gegarandeerd! Elk zwembad is voorzien van de beste accessoires, zoals: skimmers, veiligheidsladders, filterpompen en nog zoveel meer!

Naast de zwembaden heeft Intex nog veel meer artikelen in het assortiment. Denk aan PureSpa. Een spa in eigen achtertuin, wie wil dat nu niet? Het kan dus met de PureSpa van Intex. De consument is steeds meer bezig met ontspanning (gelukkig) en dat ook steeds vaker aan huis. Dit opblaasbare bubbel zwembad is een enorme hit. Het biedt veel comfort en is daarnaast ook nog bijzonder duurzaam dankzij de FiberTech-technologie.

Ook biedt Intex verschillende (kleine) opblaasbare artikelen aan. Dit is tenslotte waar het merk bekend om staat. Denk aan opblaasbare kinderzwembandjes, opblaasbaar speelgoed of een luchtbed voor in het water of om te gebruiken voor om op te slapen. Als je iets zoekt met betrekking tot opblaasbare artikelen dan is Intex het juiste adres voor het inkopen daar van.

Voordelen als Intex Groothandel

Het grote voordeel van Intex is dat het merk een bepaalde naamsbekendheid heeft. Diverse speelgoedzaken verkopen het merk, maar ook goedkopere winkels. Heel veel mensen zijn dus wel bekend met het merk Intex of hebben er zelf al veel spullen van. De prijs van Intex artikelen ligt namelijk niet heel hoog, maar dat is niets ten nadele van de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Deze is hoogwaardig, waardoor het merk een goede prijs- en kwaliteitsverhouding heeft.

Doordat het merk een bepaalde naamsbekendheid en kwaliteit heeft is het daardoor een uitermate geschikt merk en productlijn om aan te bieden. Vooral tijdens de zomer zijn de artikelen niet weg te slaan en wil iedereen wel iets leuks hebben om zich mee te vermaken. Zowel volwassenen als kinderen die lekker in de tuin willen spelen, jongeren die in het zwembad willen liggen of voor op het strand. Over de Auteur

Als liefhebber van zwembaden schrijf ik graag handige en praktische blogs op dit gebied.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo