Wat kost een schilder als ik deze inhuur voor een klus? - Artikelpost

Wat kost een schilder als ik deze inhuur voor een klus?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 437 | Aantal woorden: 542 | Datum: | 0 commentaar

Een schilder is niet goedkoop, maar wel aan te bevelen als je wilt dat het schilderwerk bij je thuis er tip top uitziet. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een vakbekwame schilder. Dit is om meerdere redenen verstandig. Ten eerste is het zo dat je geen vrije dagen hoeft op te nemen om zelf de klus te klaren, daarnaast weet je zeker dat het goed wordt gedaan als je kiest voor een professionele schilder en bovendien heb je de garantie dat je over een paar jaar niet weer opnieuw hoeft te beginnen. Je kunt zo weer vele jaren vooruit.

Voordat je voor een schilder gaat kiezen wil je wel weten hoeveel geld je kwijt zult zijn. Je kunt vooraf zelf ook al een inschatting maken, zodat je zelf ook weet wat een redelijke prijs is.  Op deze manier kun je een goede inschatting maken om een eigen budget te bepalen. Hierdoor kun je ook beter de diverse schilders met elkaar vergelijken. De prijs die de meeste schilders hanteren verschilt per uur. Sommige schilders hanteren een prijs per vierkante meter of strekende meter.

 

Per uur kun je uitgaan van circa 35 euro , er zijn uiteraard uitzonderingen. De kosten voor sauswerk ligt lager met circa 6 / 8 euro per vierkante meter. De prijzen kunnen ook hier weer hoger liggen. Spuitwerk is goedkoper en begint vanaf 5 euro per vierkante meter voor het spuiten van zowel het plafond als de muren.

Als het om het buitenschilderwerk heb je met extra kosten te maken. Een appartement laten schilderen kost circa 1000 euro als we het hebben over het buitenschilderwerk. Bij een tussenwoning gaat het om circa 1500 euro, terwijl een vrijstaande woning circa voor 6000 euro opnieuw in de verf kan worden gezet. Het wel aanzienlijk duurder worden wanneer het oude schilderwerk in slechte staat is. Dan moet het oude schilderwerk eerst worden verwijderd. Bij het vervangen van het oude schilderwerk kunnen de kosten al snel naar circa 12000 euro gaan bij een vrijstaande woning. hoewel dat veel geld is, krijg je er natuurlijk wel een mooie woning voor terug.

Als je een Schildersbedrijf Amsterdam oud zuid zoekt, dan kun je het best Klouwer Vakschilders inhuren, Zij hebben veel ervaring met schilders projecten uit dit deel van de stad. Een erkend schildersbedrijf die hoge kwaliteit levert.

Over de Auteur

Klouwer Vakschilders is een all round schildersbedrijf uit Volendam. Met liefde voor het schildersvak en oog voor detail behoren wij tot één van de beste schildersbedrijven uit Noord Holland!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo