Wat te doen bij lekkage? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat te doen bij lekkage?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 229 | Aantal woorden: 530 | Datum: | 0 commentaar

Grote kans dat u wel eens last heeft gehad van een lekkage. Dit kan variëren van een lekkende kraan tot een lekkend dak. Heel vervelend natuurlijk, omdat bepaalde lekkages veel waterschade kunnen aanrichten. Om deze schade zo veel mogelijk te beperken is het goed om te weten waar u terecht kunt voor een oplossing.

Daklekkage

Het kan zomaar gebeuren dat na een flinke regenbui het water door uw dak heen komt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de dakbedekking zijn beschadigd. Dakbedekking gaat lang mee, maar toch is het goed om er af en toe iemand naar te laten kijken. Door onderhoud uit te laten voeren aan uw dak zal het ten eerste langer mee gaan dan anders. Daarnaast zal de kans op een onverwachte lekkage een stuk afnemen. Een lekkage kan ook ontstaan door de constructie van het dak. Ongeacht de oorzaak is het belangrijk zo snel mogelijk het probleem op te laten lossen. Anders kan namelijk het isolatie materiaal aangetast worden. Neem contact op met een dakdekker bij u in de buurt voor een snelle oplossing.

Leidinglekkage

Een leidinglekkage wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren of op het plafond. Leidingen zijn tegenwoordig vaak mooi weggewerkt, waardoor de lekkage vaak al even aanwezig is. Wanneer u vermoedens heeft dat het om een lekkage gaat moet u niet te lang twijfelen, dan zal de waterschade alleen maar groter worden. Een loodgieter kan deze lekkage voor u verhelpen. Wanneer het totaal niet duidelijk is waar in het netwerk van leidingen het water vandaan komt is lekdetectie wellicht een optie. Zo kan zonder hak- en breekwerk met speciale lekdetectiemethoden worden uitgezocht waar de lekkage zich precies bevindt.  Vaak wordt lekdetectie vergoed door de verzekering.

Overige lekkages

Naast de veel voorkomende dak- en leidinglekkages kan het ook op andere punten mis gaan. Zo kan de riolering gaan lekken. Dit probleem wordt vaak duidelijk door stankoverlast. Een rioleringsbedrijf kan dit voor u oplossen. Wanneer de waterdruk in de ketel steeds daalt, kan het zijn dat er sprake is van een CV lekkage. In dat geval is de druk te laag voor de ketel om uw woning te verwarmen en warm water uit de kraan te laten komen. Het kan ook zijn dat de ketel plotseling veel geluid maakt. CV monteurs zijn er in gespecialiseerd om dit probleem op te lossen. Zo zit u er snel weer warm bij.

 

Heeft u last van een lekkage in Almere, of in die regio? Onze vakmannen helpen u graag.Over de Auteur

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo