Wat te kiezen met al die soorten Vloerisolatie - Artikelpost

Wat te kiezen met al die soorten Vloerisolatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 602 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer we twee maanden geleden moesten kiezen tussen de verschillende soorten vloerisolatie kwam ik voor zoveel keuzes te staan dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Er zijn namelijk meerdere manieren om de vloer te isoleren. Maar welke nu te kiezen? En wat zijn hier de vloerisolatie voordelen van? En niet te vergeten de kosten. Iedere soort van isolatie heeft weer een ander kostenplaatje. Maar welke nu te kiezen? Na goed gelezen te hebben op internet heb ik toch wat bedrijven ingeschakeld en om vrijblijvende adviezen gevraagd.
Na alle voordelen en nadelen van de soorten isolatie te hebben afgewogen hebben we gekozen voor vloerisolatie met behulp van chips. Deze isolatie is snel en gemakkelijk aan te brengen en is niet duur in de aanbrengkosten. Het vloerisolatie rendement daarentegen is zeer hoog. Nu alles achter de rug is en de temperatuur in huis lekker is voelen we ons meer thuis is ons eigen huis! De investering was het dubbel en dwars waard. Als we achteraf nog eens de keuze zouden moeten maken dan hadden we het misschien wel veel eerder gedaan, zo blij zijn we met de resultaten.

We hadden dit al veel en veel eerder moeten doen. Daarnaast komt er nog een voordeel om de hoek kijken; doordat we het met wat andere bewoners in dezelfde straat tegelijkertijd hebben gedaan hebben we een goede korting gekregen. Het was wel lastig om alle buren op 1 lijn te krijgen, maar het loont de moeite. De ene buur wou dit de andere dat, dus we hebben aardig wat moeten praten over de voordelen en nadelen van de verschillende soorten vloerisolatie. Uiteindelijk zijn we toch blij dat we onze buren hebben betrokken in het proces. Alle buren zijn zeer tevreden en merken het enorme verschil met hoe het voorheen was, daarnaast is de korting zeer goed.

Voorlopig zullen we geen last hebben van koude voeten, en in de zomer schijnt de vloer lekker koel te zijn. Naar dit effect ben ik wel heel benieuwd, vooral omdat het hier in de zomer enorm heet kan worden.

Over de Auteur

 

 

Voor meer informatie over soorten vloerisolatie , vloerisolatie voordelen en vloerisolatie rendement kunt u terecht op de website.

 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo