Wat voor grasmaaier heb je nodig? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat voor grasmaaier heb je nodig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 144 | Aantal woorden: 583 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen krijgt er ooit in zijn leven wel eens mee te maken: te lang gras. En daar moet wat aan gedaan worden! Het venijn zit hem in het kiezen van de juiste grasmaaier. Waar moet je nou op letten tijdens het kopen van een grasmaaier?

De grootte van je tuin

Misschien wel de belangrijkste factor is hoe groot je tuin is. Een grotere tuin vereist een efficiëntere aanpak dan een kleine tuin. Zo kan je bij een relatief kleine tuin deze al maaien met een handmaaier. Dit gaat niet werken voor iemand met een gigantische tuin. Voor een erg grote tuin kan je bijvoorbeeld voor een zitmaaier of een robotmaaier gebruiken. Dat is wel zo makkelijk! Zit je tussen een kleine en grote tuin in? Kies dan voor een elektrische grasmaaier. Deze heeft een goed vermogen en bieden vaak extra functies voor het maaien van uw grasmat. Wel zit hier een kabel aan, wat soms vervelend is tijdens het maaien doordat je niet overal in je tuin terecht kan. Een vervanging hiervan is een accu grasmaaier, maar dan moet je er wel voor zorgen dat de accu vol zit!

Budget

Natuurlijk is het budget ook een belangrijke factor als je een grasmaaier wilt kopen. Voor een kleine tuin is een handmaaier het goedkoopst, maar tevens niet erg luxe. Je zou hier ook al een elektrische of accu grasmaaier voor kunnen kopen. Dit scheelt toch weer een hoop moeite en geeft ook nog extra functies. Met een relatief grote tuin kan je met een robotmaaier al onder de €1000 terecht. Al kun je een robotmaaier zo duur maken als jij wilt. Met een zitmaaier zit je al gauw op €2000 euro. Het is toch wel een groot apparaat, dus dit vereist ook de nodige kosten om het te produceren. Voor een middelgrote tuin kan je een elektrische grasmaaier kopen. Dan zit je met €100 op het gemiddelde van een maaier voor je gazon. Een accu grasmaaier heeft toch wel een iets hoger prijskaartje.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Haxo!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo