Wat zijn de verschillende opties voor gevelreiniging? - Artikelpost

Wat zijn de verschillende opties voor gevelreiniging?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 148 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

Wat zijn de verschillende opties voor gevelreiniging?

Is uw gevel vuil, beschadigd en verdient een goede schoonmaakbeurt? Gevelreiniging is dan uw oplossing! Er zijn diverse reinigingstechnieken, er zal er altijd een zijn die aan uw situatie zal worden aangepast. En natuurlijk is een gevelreiniging een meerwaarde voor uw woning!

Gevelreinigings technieken

Er zijn verschillende methodes om de gevel te reinigen. Dit hangt af van het soort vervuiling. Voor lichte vervuiling wordt een andere methode toegepast dan wanneer de gevel hardnekkiger vuil heeft. We lichten hieronder 3 methodes toe. Voor de lichte vervuiling aan gevels wordt veelal de stoomreiniging toegepast. Stoomreiniging is een ecologische en relatief goedkope gevelfacelifttechniek. Er wordt een verzadigde stoomgenerator gebruikt, stoom die bij contact met de muur zal condenseren om het vuil op te lossen. Om een gevel te reinigen met hardnekkig vuil wordt de methode vocht- en nevelstralen toegepast. Dat is een reinigings techniek waarbij water gemengd met zand onder hoge druk op de muur wordt gespoten.

Heeft u last van bijvoorbeeld graffiti op de muur? Dan kunt u het beste specialisten inhuren om de graffiti te laten verwijderen. Deze specialisten maken gebruik van de techniek ‘zandstralen’ om uw gevel professioneel te reinigen.

De rol van impregneren

Gevelimpregnering is een van de meest voorkomende maatregelen. De buitenkant van een gebouw is weerloos; blootgesteld aan slecht weer, zoals regen en wind. Een gevelimpregnering beschermt de gevel tegen het binnendringen van vocht. Als onderdeel van onderhoud en conservering wordt impregneren gebruikt om gevels van baksteen, klinker, natuursteen etc. te behandelen om ze duurzaam te beschermen tegen schadelijke atmosferische invloeden. Nog een voordeel van het impregneren van uw muur is dat het onkruid wat tegen de gevel groeit, minder goed hecht. Hierdoor blijven de gevels langer schoon en bieden ze een langere levensduur. Bekijk gevelreiniging en impregneren: kosten voor meer informatie. Over de Auteur

Lotte - 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[105 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo