FB pix Water besparen in de badkamer - Artikelpost

Water besparen in de badkamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1531 | Aantal woorden: 582 | Datum: | 0 commentaar

 

Wanneer uw de badkamer wilt verbouwen, is het slim om rekening te houden met waterbesparende oplossingen voor de badkamer. Vooral in de badkamer valt veel geld te besparen, ook al gaat het steeds maar om kleine bedragen: aan het eind van het jaar heb je een aanzienlijk bedrag bespaart in je badkamer.

 

Wat vaak voorkomt bij badkamers verbouwen is dat er gekozen wordt voor een waterbesparende douchekop. Douchen is één van de grootverbruikers wat betreft water, en hier kan dus ook goed op bespaard worden. Een waterbesparende douchekop is hierbij dan een echte aanrader, want dit kan je tot wel de helft van je watergebruik besparen. De druppels komen als het ware fijner gevormd uit de douchekop, maar dit levert geen verschil op ten opzichte van de vorige douchekop. Zo bespaar je dus zonder dat je het direct merkt een hoop water.

 

En niet alleen besparen onder de douche is mogelijk, ook in bad valt heel wat geld te besparen. Dit heeft niets met het verbouwen van badkamers te maken, maar het kan je een aanzienlijke besparing opleveren. Wat veel mensen doen, is de kraan aanzetten om het bad vol te laten lopen, zonder dat de stop erin zit. Vaak staat de kraan dan vol open gedraaid, waardoor er heel wat liters onnodig weggespoeld worden. Beter kun je de stop er eerst in doen, en vervolgens het water zacht laten stromen terwijl je zoekt naar de juiste temperatuur. Vervolgens kun je de kraan verder open draaien, om zo het bad te vullen.

 

Daarnaast kun je ook met andere maatregelen heel wat geld besparen. Douche bijvoorbeeld korter, of zet de kraan uit als je jezelf inzeept. Je staat er tijdens het wassen toch niet onder, dus de kraan kan dan gemakkelijk uit worden gezet. Dit geldt ook bij de wasbak tijdens het tandenpoetsen: als je aan het poetsen bent, kun je de kraan beter uithouden, totdat je deze nodig hebt.Over de Auteur

Bloos Badkamers plaatst badkamers in Dordrecht. En ook in omliggende dorpen en steden, zoals Zwijndrecht, Spijkenisse, Breda, Sliedrecht en Barendrecht. Bloos Badkamers kan ook het ontwerp van de badkamer verzorgen, zelfs mogelijk in 3D.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo