FB pix Wavin Tigris K1 en M1 koppelingen en persfittingen - Artikelpost

Wavin Tigris K1 en M1 koppelingen en persfittingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2320 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

Een compleet en makkelijk aan te leggen flexibel leidingsysteem voor waterleidingen door heel de woning. Dat is wat u kunt realiseren met de flexibele buis en de Tigris K1 en M1 koppelingen van Wavin. Naast een grote producent op de wereldmarkt met alle producten op het gebied van PVC afvoerleidingen, onder andere voor in de badkamer en de WC, produceert Wavin sinds 1999 buis en persfittingen voor water- en gasleidingen. Hiermee ontstaat een hygiënisch leidingsysteem voor het transport van drinkwater dat met Wavin Tigris volledig 100% loodvrij is. Dankzij strenge interne controles wordt langdurige betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd en ontstaat een buis met koppelingen voor alle gelegenheden: drinkwaterinstallaties, radiatoraansluitingen en vloerverwarming.

Tigris koppelingen van Wavin

Schoon drinkwater is een groot probleem in de geïndustrialiseerde landen. Installateurs, aannemers en niet in het minst de gebruikers zijn bezorgd over verontreinigd drinkwater door Legionella of lood deeltjes. Met het Wavin Tigris leidingsysteem bevindt uw project zich volledig aan de veilige kant. Het complete systeem bestaat uit een flexibele meerlaagse samengestelde buis en de koppelingen K1 en M1 als persfittingen. Alle gebruikte materialen Wavin persfittingen die gemaakt van metaal en kunststof, voldoen aan de eisen van het Federaal Milieuagentschap en zijn dus geschikt voor hygiënische drinkwater transport.

Tigris K1 de persfittingen van PPSU

In 1999 heeft Wavin 's werelds eerste persfitting in de markt geïntroduceerd. Design en functionaliteit die twee jaar later de IF Design Award won. Sindsdien is het succes is niet te stoppen. Vandaag gebruiken en vertrouwen installateurs van over de hele wereld de Tigris K1. Zeshoekig en niet rond. Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat persverbindingen met een geringe kracht tot stand komen. Sneller en handzamer werken is hierdoor mogelijk.

Tigris M1 de persfittingen uit metaal.

Het Wavin M1 systeem bestaat uit een groot aantal componenten en biedt de installateurs, die afhankelijk zijn van metaal, een systeem waarbij zij niet meer hoeven te solderen of te lassen. De oplossing is een meerlagen buis en metalen persfittingen. De fitting is gemaakt van vertind koper, de vaste hoes is gemaakt van roestvrijstaal. Een bijzonder kenmerk is ook hier het  zeshoekige profiel voor minder krachtinbreng en dus makkelijker en sneller werken. Wavin PVC, de flexibele leidingen en de koppelingen K1, M1 alsmede Hep2o zijn allemaal, tegen meer dan concurrerende prijzen, te leveren door Sani-bouw. Over de Auteur

Sani-bouw beschikt over meer dan 27 jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en installeren van badkamers en toiletten. Onze webshop met een Plus biedt alle noodzakelijke elementen om de hele keten van idee tot realisatie uit te voeren. Een online badkamershowroom voor ideeen en inspiratie, gratis 3D badkamer ontwerpen, advies, verkoop en, indien gewenst, het installeren van de complete badkamer of WC in heel NL door onze vestigingen "de vakman bij u om de hoek". Mede hierdoor is het ook mogelijk om iedere aankoop uit onze webshop bij u thuis te laten monteren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo