FB pix Welk gordijn past het beste bij mijn interieur? - Artikelpost

Welk gordijn past het beste bij mijn interieur?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 234 | Aantal woorden: 901 | Datum: | 0 commentaar

Welke interieurstijl je ook hebt, de witte jaloezieën passen altijd. Ze geven je huis een rustig en schoon gevoel en ze kunnen in elk huis worden gebruikt. Als de zon door het raam schijnt, is er een spel van mooie lijnen. Er zijn dan ook veel redenen om voor het witte jaloezieën te kiezen.

Witte of zwarte jaloezieën?

De meeste jaloezieën zijn in het zwart of wit. Waar zwart jaloezieën stoer en elegant uitstralen zijn witte jaloezieën witte jaloezieën stralen rustiger en ruimtelijker uit.

Hou je van industrieel? Dan zwart jaloezieën passen het beste. Ga je meer voor lichte woonkamer? Dan is het witte jaloezieën meestal perfect match.

Jaloezieën Schoonmaken

Jaloezieën schoonmaken is beste wel makkelijk, als je niet regelmatig doet dan kan veel tijd in beslag nemen. De opstapeling van vuil en vet (indien je je jaloezieën in de keuken is ) voor dat je meer dan uur kwijt kan zijn aan het schoonmaken van je jaloezieën.

In dit artikel lees je gouden tips om je jaloezieën zo lang mogelijk mooi en schoon te houden

een frisse uiterlijk geven

Wil je de jaloezieën een frisse uitstraling geven? dan is het afstoffen van de jaloezieën de gemakkelijkste en beste optie. Voordat u begint, kunt u de lamellen eenvoudig sluiten om eventueel opgehoopt stof te verwijderen.

Opgehoopt stof verwijderen

Nu kan je beginnen met het afstoffen van de jaloezieën. Met een vochtig microvezeldoekje of een plumeau kan je de stof van de gekantelde lamellen makkelijk verwijderen.

Een andere optie is on met een zacht opzetborsteltje aan je stofzuiger de gehoopte stof te verwijderen. Begin bij de bovenste lamellen met je stofzuiger en ga dan elke lamel af. Hierna zullen je jaloezieën stofvrij zijn.

Hardnekkige vlekken

Mogelijk kom je tijdens het afstoffen wat hardnekkige vlekken tegen die meer aandacht nodig hebben. Als je dat soort vlekken eruit wilt halen dan raden we je wasmiddel af om je jaloezieën schoon te maken. Dit kan de jaloezieën beschadigen. Een licht vochtig doekje is meestal al voldoende om dat soort vlekken eruit te krijgen. Het is belangrijk dat de lamellen niet heel nat worden. Mocht dit per ongeluk gebeuren dan raden we je aan om je jaloezieën af te nemen met droge doek. Tot slot het is noodzakelijke om je jaloezieën helemaal naar beneden uit te rollen, zodat alle lamellen goed kunnen drogen.

Bekijk hier alle jaloezieën op maatOver de Auteur

Als interieurliefhebber deel ik graag leuke en handige tips aan iedereen die bezig is het met inrichten van zijn of haar huis. In dit artikelt met tips voor het kiezen van een passend gordijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo