Welk laminaat kies jij? Alle soorten op een rij - Artikel Post - Artikel Marketing

Welk laminaat kies jij? Alle soorten op een rij

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 104 | Aantal woorden: 480 | Datum: | 0 commentaar

Laminaat komt in ontzettend veel verschillende vormen en maten voor. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat. Maar hoe kun je dan een weloverwogen keuze voor jouw woning maken? In deze blog lees je meer over de verschillende varianten. En heb jij jouw keuze kunnen maken? Shop dan nu extra voordelig bij Laminaathal!

Kleur en dessin

Het mooie van laminaat is dat het ontzettend bewerkbaar is. Dit betekent voor fabrikanten dat ze hier veel kanten mee uit kunnen. Van beige tot pimpelpaars. Van eenkleurig tot een subtiel houtmotief. Het is allemaal mogelijk! Welke variant je het beste kunt kiezen is veelal afhankelijk van de ruimte. Zoek je een knusse uitstraling? Dan raden wij vaak donkerkleurig laminaat aan. In het geval een een kleine kamer kun je beter kiezen voor een lichte variant.

Dikte van het laminaat

Laminaat komt in verschillende diktes voor. Welke variant je het beste kunt kiezen is afhankelijk van de gewenste inrichting van de ruimte. Zo kun je voor een weinig belopen kamer prima voor een dikte van zes millimeter kiezen. Wordt er veel gebruik gemaakt van een ruimte? Denk bijvoorbeeld aan een hal, woonkamer of keuken. Dan raden wij dikker laminaat aan. Deze geeft - wanneer goed gelegd - een betere demping van geluid.

XXL laminaat

Iedereen kent dat standaard laminaat wel. Ze zijn ongeveer anderhalve meter lang en zo’n 20 centimeter breed. Maak kennis met zijn grotere broer: XXL laminaat. Deze variant is ruim twee meter lang en 23 centimeter breed. Dat scheelt niet alleen veel legwerk. Maar door zijn afmetingen zorgt dit laminaat er ook voor dat een ruimte optische groter wordt. Ideaal voor kleine ruimtes dus!

Vinyl laminaat

Vinyl bestormt de woningmarkt als een stier met een rode lap. Erg vreemd is dat niet, want er zijn veel voordelen aan toe te dichten. Krasvrij. Geluidsdempend. Hygiënisch. En dat zijn er nog maar drie! Dit flexibele materiaal kan namelijk ook goed tegen vocht. Hierdoor kun je de vloerbedekking gerust met een dweil te lijf gaan. En wil je vloerverwarming in jouw huis aanleggen? Ga je gang!

V-groef

Houten vloeren zijn prachtig, maar vaak te duur of onpraktisch. In dat geval kun je de luxe uitstraling perfect vertalen naar laminaat. Zoek in het assortiment dan naar een variant met een (tweezijdige) v-groef langs de lengte. Hiermee creëer je namelijk de illusie van een luxe houten vloer. Liever een strak uiterlijk? Maak dan de keuze voor laminaat zonder v-groef.Over de Auteur

Specialist in vloerbedekking

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo