Welke kachel kiest u? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welke kachel kiest u?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: fonkel
Gezien: 512 | Aantal woorden: 573 | Datum: Mon, 2 Sep 2013 | 0 commentaar

 

Na wat onderzoek lijkt het u wel wat om een pelletkachel aan te schaffen en die aan te sluiten op uw CV; de eerste stap richting duurzaam stoken is gezet. Nu ziet u door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende merken en typen pelletkachels, maar welke past nu bij u? Er is een groot aantal verschilende typen en merken pelletkachels op de markt en specialisten helpen u graag met de juiste keuze. Toch is het fijn om vooraf te weten welke merken bekend zijn en goed aangeschreven staan. In dit artikel gaan wij in op een drietal merken pelletkachels.

KWB

Pelletkachels van KWB staan enorm goed bekend, wat onlangs bevestigt is door het instituut voor bedrijfseconomie en bedrijfssociologie van de Technische Universiteit Graz. In het door hen uitgevoerde marktonderzoek kwam KWB als beste pelletkachel producent uit de bus en bleken de pelletkachels van KWB de grootste tevredenheid op te leveren bij bestaande klanten. Het unieke van KWB pelletkachels is dat deze verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende vermogensklassen, waardoor deze kachels bijna overal toepasbaar zijn. Zo kunt u een pelletkachel van KWB plaatsen in uw één- of tweegezinswoning, maar zijn deze kachels ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld agrarische stallen, scholen, bedrijfspanden, enzovoort. Met een dergelijke kachel bespaart u tot 60% op uw gasrekening. Veelal wordt een KWB pelletkachel in een aparte ruimte geplaatst.

Extraflame

In tegenstelling tot KWB pelletkachels zien we Extraflame pelletkachels op CV veelal terug in woonkamers. Het design van deze kachels leent zich hier ook voor. De besparing die de aanschaf van een Extraflame pelletkachel u oplevert, is wat lager ten opzichte van een kachel van KWB: een Extraflame pelletkachel laat u tot 50% op uw gasrekening besparen. 

Nordic Fire

Net als bij de Extraflame pelletkachels kunt u een Nordic Fire pelletkachel gerust in uw huiskamer laten plaatsen. Echter zijn deze kachels, net als Extraflame kachels, minder geschikt voor grotere ruimtes. Weet u niet zeker of u een pelletkachel in uw woonkamer wilt? Dan kunt u gerust een kijkje nemen bij één van de vele showrooms met Nordic Fire kachels bij u in de buurt. Over de maximale besparing, die een Nordic Fire pelletkachel kan opleveren, hebben wij niets kunnen vinden.Over de Auteur

Na wat onderzoek lijkt het u wel wat om een pelletkachel aan te schaffen en die aan te sluiten op uw CV.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo