Welke kluizen zijn er allemaal? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welke kluizen zijn er allemaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: HansdeWaard
Gezien: 451 | Aantal woorden: 388 | Datum: Thu, 31 Oct 2013 | 0 commentaar

Er zijn heel veel verschillende soorten kluizen. Je hebt kluizen in verschillende maten en typen. Voordat u een kluis gaat aanschaffen is het een goed idee om eerst alles goed op een rijtje te hebben. Heeft u veel waardevolle spullen die u op wilt bergen in een kluis dan is het slim om een zware brandwerende kluis te hebben.

Er zijn in totaal drie verschillende soorten kluizen. Je hebt kluizen die je goederen beschermen tegen inbreken of tegen warmte of je hebt kluizen die beide doet. Het is dus belangrijk dat u nagaat wat er precies nodig heeft in een kluis. Heeft u alleen een kluis nodig die brandwerend is of heeft u een kluis nodig die moeilijk te kraken is.

Een brandwerende kluis beschermd tegen warmte. Een goede privekluis beschermd tegen temperaturen van wel 1000 °C. Dit is handig wanneer u belangrijk document wilt opslaan. Deze zijn dan beveiligd tegen brand. Wanneer uw huis in vlammen opgaat of uw kantoor dan zullen de documenten niet verbranden en kunt u deze later gemakkelijk terugvinden.

Alle kluizen worden heel veel getest voordat ze te koop worden gezet. Een brandwerende kluis wordt wel tot 3:00 uur blootgesteld aan temperaturen van boven de 1000°C. Ook worden kluizen van 10 m hoog naar beneden geworpen om te kijken of ze de val overleven.

Ook kluizen die anti diefstal zijn worden uitvoerig getest en wordt er flink op los geboord en geslagen om te kijken of de kluizen tegen inbraak bestand zijn. Het is namelijk nodig dat kluizen bestand zijn tegen brand en diefstal want dit zijn de twee meest voorkomende zaken bij de verdwijning van goederen of documenten.

Kortom een kluis kopen is behoorlijk duur maar denk aan uw waardevolle bezittingen voordat u besluit een kluis te kopen. Wanneer u veel geld in een kluis hebt liggen is het beter om een dure brandveilige kluis te kopen met keurmerk in plaats van een goedkopere zonder keurmerk.Over de Auteur

24safe.nl, expert op het gebied van kluizen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo