Welke sloten zijn er allemaal? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welke sloten zijn er allemaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 554 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Op de Nederlandse markt zijn wel 1000 verschillende sloten te vinden met allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Het slot dat je het meeste zal tegenkomen in de Nederlandse huishoudens is het cilinderslot. Het cilinderslot is het meest voorkomende slot omdat het relatief goedkoop te produceren is en ook zeer goed werkt tegen inbraak.

Het enige probleem is dat veel Nederlandse huishoudens zijn uitgerust met deuren met een verouderd cilinderslot. Dit van audit cilinderslot is zeer gemakkelijk open te breken met een boor of wanneer je een schroevendraaier ertussen zet met veel kracht zal dit slot soms ook te openen zijn. Cilinder sloten worden maandelijks geupdate met de nieuwste beveiligings snufjes.

Cilinder sloten worden ook elke maand gekeurd. Wanneer je een cilinderslot koopt zal altijd een speciaal keurmerk opzitten. Wanneer dit keurmerk er niet op zit dan kan je het cilinderslot beter niet kopen.

Er is namelijk nu heel veel namaak op de markt. Deze namaak is erg goedkoop maar beschermt juist niet goed tegen indringers en kwaadwillenden. Zorg dus dat je je huis goed beschermd en dus een kwalitatief goed slot koopt.

Naast het cilinderslot heb je ook het beugelslot, hangslot, kettingslot en slot met alarm. Heel veel verschillende fietsen worden uitgerust met een kettingslot. Het kettingslot is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een goed kettingslot is meer dan een centimeter dik.

Ook op ketting sloten moet je niet besparen. Een goed kettingslot zal veel geld kosten maar als je een dure fiets hebt kan je dit beter wel doen. Bij de action kan je bijvoorbeeld een kettingslot voor 3 euro halen maar die is heel gemakkelijk open te breken. 

Koop dus een kettingslot bij een gerenommeerde fietsenmaker om ervoor te zorgen dat je fiets of scooter goed beveiligd is. Het kost misschien iets meer geld maar je kan er zeker van zijn dat je fiets of scooter een stuk beter beschermd is tegen diefstal.Over de Auteur

Hans de waard, beheerder van 1001sloten.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo