Welke vloer moet ik kiezen voor mijn kantoorruimte? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welke vloer moet ik kiezen voor mijn kantoorruimte?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 302 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Gaat u uw kantoor opnieuw inrichten en bent u van plan een nieuwe vloer te (laten) leggen? Misschien heeft u al wat ideeën over wat u precies wilt of wordt u overspoeld van de vele verschillende soorten vloeren en kunt u het soms niet meer overzien. Hieronder geven wij een aantal praktische tips bij het kiezen van een geschikte vloer voor jouw kantoor.

De ondergrond

De belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen bij het plaatsen van een vloer is wat voor soort ondergrond u heeft. U kunt bijvoorbeeld een vloer van laminaat of hout op vrijwel elke ondergrond leggen, terwijl dat bij vinyl niet het geval is. Vinyl is namelijk een lastige vloer om mooi uit te laten komen als de ondergrond oneffen is. Daarnaast wordt dit bij hout of laminaat gecompenseerd door het isolatiemateriaal tussen de planken en de echte ondervloer. Het is daarnaast qua kosten en gemakkelijkheid wel slim om voor verschillende ruimtes één dezelfde vloer te kiezen, maar dit hoeft niet altijd.

Budget

Het is verstandig voordat u een vloer gaat kopen de volledige ruimte(s) op te meten en vast te leggen hoeveel u wilt besteden aan een nieuwe vloer op kantoor. Hierbij moet u rekening houden met onverwachte kosten en extra producten. Daarnaast kunt u alvast bedenken of de vloer over de bestaande vloer heen gelegd kan worden of dat deze eerst verwijderd moet worden.

Vloereigenschappen

Een ander belangrijk punt is wat voor soort kantoorruimte u wilt creëren. Vindt u bijvoorbeeld stilte belangrijk, dan is een vloer met akoestische eigenschappen de vloer voor u, maar gebruikt u bijvoorbeeld veel elektrische apparaten in deze ruimte dan kunt u weer kiezen voor een vloer met antistatische eigenschappen. Het type vloer dat u kiest hangt dus sterk samen met wat voor bedrijf u heeft.

Zoals u heeft gelezen gaat er veel vooraf bij het kiezen van de juiste vloer. Er zijn diverse projectvloeren en deze kunnen ook verschillende eigenschappen hebben die passen bij uw bedrijf. Over de Auteur

Projectdecor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in projectvloeren. Met een veelzijdig assortiment is er altijd wel een vloer dat past bij uw bedrijf. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo