Werkplaats efficiënt inrichten? Datona weet raad! - Artikel Post - Artikel Marketing

Werkplaats efficiënt inrichten? Datona weet raad!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 120 | Aantal woorden: 729 | Datum: | 0 commentaar

Zoeken van het gereedschap dat je nou net zo hard nodig hebt, kan je onnodig veel tijd kosten. Gelukkig weten wij precies hoe je dit oponthoud zo veel mogelijk beperkt! Het is wel zo fijn wanneer je een goeie indicatie hebt waar je precies welk stuk gereedschap vandaan haalt in je werkplaats. Sterker nog, zodra je precies weet waar iets ligt, werk je nog veel sneller! Het is dan wel zaak dat je eventuele collega’s instrueert om alles op z’n plek terug te leggen zodra ze ermee klaar zijn, anders is het einde alsnog zoek. Maar de kans op dergelijke problemen wordt al behoorlijk verminderd wanneer je van de handige oplossingen van Datona gebruik maakt. Door met onze hulpmiddelen je werkplaats in te richten, stel je jezelf in staat om een stuk efficiënter te werken. Een greep uit ons brede assortiment.

Stationair

Zolang je kast en de gereedschappen daarin hun plek kennen is het zaak dat je hier zelf ook voldoende inzicht in krijgt. Zo wordt zoeken en vinden een instinctieve bezigheid, evenals het opbergen van je gereedschap. Hiervoor hebben we speciale gereedschapskisten met ruime opbergmogelijkheden. Nee, niet van die kleine trommeltjes maar meer een soort ladekasten. In veel gevallen zitten er in de lades al uitsparingen voor specifieke onderdelen, zodat je je in de plek ervoor niet kunt vergissen. Het juiste gereedschap pak je en leg je weer terug zodra je klaar bent met klussen aan je werkbank. 
Oh ja, bij Datona kan dat ook een handige opbergmogelijkheid zijn! Je werkbank, dus. Met zijpanelen heb je extra ruimte om gereedschap eraan kwijt te kunnen. Dit is altijd zichtbaar, zodat je je moeilijk in de juiste plek ervoor kunt vergissen!

Mobiel

Die gereedschapskisten waar we het over hadden blijven natuurlijk op één plek staan. Maar wat nou als ze pootjes hadden, zodat ze naar je gereedschapskabinet naar je toe kan lopen zodra je het nodig hebt?

Helaas, die mogelijkheid is er niet. Je zult het dan ook met wieltjes moeten doen! En zelf de gereedschapskist naar de gewenste plek moeten duwen. Maar dan beschik je wel over al je materieel waar je maar wilt!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Datona!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo