FB pix Weten waar je gereedschap is? Datona helpt je met zoeken! - Artikelpost

Weten waar je gereedschap is? Datona helpt je met zoeken!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 548 | Aantal woorden: 805 | Datum: | 0 commentaar

Nou, eigenlijk voorkomen we juist dat je dat soort dingen überhaupt nog hoeft te doen! Dankzij onze handige oplossingen wordt jouw werkplaats een heel stuk overzichtelijker. Zoekt en gij zult vinden. Dat moet je natuurlijk nooit tegen een monteur zeggen die met een belangrijke klus bezig is. Die wil gewoon zo snel mogelijk het gereedschap in handen hebben wanneer hij of zij het nodig heeft. Geen poespas; tang/schroevendraaier/moersleutel pakken en aan de slag!

Bij Datona begrijpen we dit maar al te goed. Daarom hebben we ook alles in huis om het jouw werk een stuk gemakkelijker - en daarmee leuker - te maken. Benieuwd naar hoe je je werkomstandigheden gemakkelijk maar aanzienlijk kunt verbeteren? Lees dan snel verder!

Banken en kisten

Zolang je in je werkplaats bent, kun je wel een grote kast gebruiken om al je gereedschap in op te bergen. Zo’n klein kistje is natuurlijk niet ruim genoeg om al je benodigde tools in kwijt te kunnen.

Nou, zo klein zijn die van ons ook helemaal niet! We hebben namelijk gereedschapskisten in verschillende hoogtes, die voorzien zijn van diverse lades, met daarin uitsparingen voor specifieke gereedschappen. Dat betekent dat je helemaal niet lang hoeft te zoeken naar wat je nodig hebt. Al helemaal niet wanneer je besluit je lades te labelen, zodat je zeker in het begin direct weet waar je zoeken - of eigenlijk direct vinden - moet. Het duurt dan ook niet lang voordat je geblinddoekt je weg weet in je gereedschapskist. Maar neem dat niet te letterlijk, hè?

En mocht je nog op zoek zijn naar een werkbank waar je flink wat spullen in of aan kwijt kunt, dan ben je bij Datona eveneens aan het juiste adres! Onze modellen zijn namelijk voorzien van schotten aan de zijkanten, waar je het hoognodige gereedschap eenvoudig aan op kunt hangen.

Mobiele oplossingen

Hartstikke leuk allemaal, horen we je denken. Maar zo’n enorme voorraad als met die kisten wordt meegeleverd krijg ik toch onmogelijk van de ene naar de andere kant van m’n werkplaats? Dat is inderdaad een dingetje. Maar gelukkig hebben we daar wat op gevonden! Een gereedschapswagen is namelijk een kist op wieltjes, die je waar dan ook maar neer kunt zetten. Zo heb je al je gereedschap zo dicht bij je in de buurt als je maar wilt!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Datona!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo