Wever & Ducé Rock - Artikelpost

Wever & Ducé Rock

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 332 | Aantal woorden: 721 | Datum: | 0 commentaar

De Rock collectie is een samenwerking tussen de verlichtingsfabrikant Wever & Ducré en de befaamde Studio 13&9, opgericht door Anastasia Su en Martin Lesjak die onlangs de designer of the year prijs kreeg van het Amerikaanse magazine Contract.  Rock is een collectie verlichting en kleinmeubelen, in verschillende modellen en maten.  Dit geeft je een grote vrijheid bij het plannen van uw interieurinrichting.  De Wever & Ducré Rock collectie is ook uitermate geschikt voor gebruik in lounges, hotels en restaurants.

 

Wat deze verlichting zou speciaal maakt is de materiaalkeuze, een ultradun steenfineer, gemaakt van natuurlijke leisteen, in drie verschillende kleuren.  Het unieke van deze Rock verlichting is niet alleen de materiaalkeuze maar ook het feit dat er geen twee dezelfde lampen zijn.  Daar het een natuurproduct is, is iedere lamp uniek.

 

De Wever & Ducré Rock hanglampen zijn wellicht de bekendste en meest toepasbare modellen.  Ze bestaan in drie diameters, 37cm, 56cm en een majestueuze 74cm en in twee hoogten 30cm en 42,5cm.  Alle hanglampen zijn uitgerust met een E27 socket zodat je er allerlei lampen in kwijt kan, van de gewone gloeilamp, over een spaarlamp tot een led lamp.

Minder bekend maar ook heel mooi zijn de Wever & Ducré Rock plafondlampen Het zijn gewoon dezelfde lampenkappen als voor de hanglampen maar met een basis bovenin gemonteerd voor rechtstreekse montage op het plafond.

Wondermooi is de Wever & Ducré Rock vloerlamp De totale hoogte is steeds 148cm en er zijn twee diameters 37cm en 56cm en uiteraard steeds in de drie kleuren leisteen.

De Wever & Ducré Rock tafellamp staat mooi in elk interieur, op elke kast, in elke hoek van elk interieur.  Net zoals bij de vloerlamp komt de tafellamp met een dimmer.

Tenslotte vind je bij de verlichting nog de <h2>Wever & Ducré Rock wandlampen</h2>, een halve cilinder rechtstreeks op de wand bevestigd en eveneens met een E27 socket voor allerlei soorten lampen en verlichting.

 

Deze Rock collectie is te koop bij deze webshop voor architecturale verlichting.Over de Auteur

SixLight.com, Webshop voor architecturale en design verlichting

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo