Wie met hout bouwt, vertrouwt op stevigheid! - Artikelpost

Wie met hout bouwt, vertrouwt op stevigheid!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 220 | Aantal woorden: 636 | Datum: | 0 commentaar

En hoe lukt dat nu beter dan door onwrikbare bevestigingsmaterialen te gebruiken? Met de betrouwbare slotbouten van Wovar stel je moeiteloos de stevigste constructies samen.

Voor het samenstellen van houten bouwwerken zoek je natuurlijk de duurzaamste balken en planken uit. Maar ook de onderdelen die de boel bij elkaar moeten houden mogen onder de loep worden genomen! Een blokhut of speeltoestel, dat je zorgvuldig en met liefde hebt opgesteld, kan anders zomaar bezwijken onder zijn gewicht of dat van de gebruiker.

Dergelijke scenario’s zijn gelukkig met gemak te voorkomen. Zeker wanneer je de stevige slotbouten van Wovar gebruikt! Hun exacte opbouw zorgt ervoor dat ze niet zomaar los kunnen schieten. Ze zijn voorzien van een bolle en gladde bovenkant. Daaronder zit een vierkante gedeelte dat overgaat in een langwerpig cilindervormig stuk. Hierop bevindt zich schroefdraad waar de moer aan bevestigd kan worden. De vierkant past in een opening die dezelfde vorm n grootte heeft en voorkomt dat de bout meedraait bij het aanbrengen van de moer. Het resultaat is een stevig bouwwerk waar je nog vele jaren van mag genieten!

Voor het oprichten van constructies waar je het volste vertrouwen in mag hebben, kies je natuurlijk voor de - letterlijk en figuurlijk - veelzijdige slotbouten van Wovar!

Verschillende soorten

Een slotbout is een slotbout, maar de keuze uit de diverse soorten die er zijn hangt af van waar je je creatie gaat plaatsen. Wanneer deze constant wordt blootgesteld aan de elementen heb je namelijk andere exemplaren nodig dan voor toestellen die altijd binnen staan opgesteld.

Voor de grootst mogelijke stevigheid kies je onze verzinkte slotbouten. Voorkom echter dat ze oxideren wanneer er sprake is van een beschadigde zinklaag door ze zeer stevig en nauwkeurig aan te draaien. Hier hoef je je geen zorgen om te maken met de roestvrije variant, die echter wel iets inboet aan stevigheid. Wanneer stijl een belangrijk aandachtspunt is, raden we vooral de zwarte slotbouten aan.

Dan nog iets; de boormaat per schroef. Deze dient één millimeter dikker te zijn dan de bout om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen.

Veel succes met bouwen!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Wovar!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo