Wielen onder je meubels plaatsen - Artikelpost

Wielen onder je meubels plaatsen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 204 | Aantal woorden: 725 | Datum: | 0 commentaar

De meeste mensen willen eens in de zoveel tijd hun inrichting veranderen. Niet dat er meteen een compleet nieuwe inboedel aangeschaft wordt, het gaat om het verplaatsen van de meubels. Het kan zijn dat je in de zomer een andere opstelling van je meubels wilt dan in de winter. In de winter wil je het bankstel en de fauteuil gezellig rondom de haard hebben. Zo kun je met het hele gezin behaaglijk genieten van de warmte van de haard tijdens de lange donkere winteravonden. In de zomer is het een ander verhaal. Dan wil je juist meer richting de openslaande tuindeuren zitten om binnen en buiten meer met elkaar te verbinden. Heerlijk om tijdens de lange zomeravonden met het gezin of vrienden te loungen.

Veel werk

Het is altijd veel werk om je inrichting te veranderen. Je moet de meubels verplaatsen. Dit kun je doen door ze op te tillen of te verschuiven. Als je vloerbedekking hebt, is verschuiven nagenoeg onmogelijk. Ook bij een harde vloer is verschuiven niet altijd de meest optimale methode. Zeker als de viltjes onder je meubels versleten of in zijn geheel afwezig zijn, loop je een groot risico om krassen op je vloer te maken. Tillen is wat de vloer betreft de veiligste oplossing. Als je wilt tillen, moet je minimaal met zijn tweeën zijn. Daar komt nog bij dat niet alle meubels even goed te tillen zijn. Een dressoir is moeilijk vast te houden en zeker als er van alles in zit, is deze erg zwaar. Een rugblessure is een reëel risico dat je graag wilt voorkomen.

Meubels mobiel met wielen

Als je wielen onder je meubels monteert, dan maak je ze mobiel. Het is belangrijk om je goed voor te laten lichten voordat je wielen aanschaft. Bij WielenOutlet vind je een groot assortiment aan wielen. Tevens kun je bij WielenOutlet terecht voor advies over de keuze van wielen. Het is natuurlijk belangrijk dat de wielen het juiste draagvermogen hebben. Daarnaast moet je minimaal aan één kant van een meubel zwenkwieltjes monteren. Zonder zwenkwieltjes kun je niet manoeuvreren. Zeker bij meubels wil je niet al te opvallende wielen. Kleine wieltjes met genoeg draagvermogen zijn ideaal. Vergeet ook niet dat je de wieltjes moet kunnen blokkeren. Je wilt niet dat de bank ineens wegrijdt als er iemand op gaat zitten.Over de Auteur

Geschreven door online marketing bureau We Talk SEO


 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo