Wilde plannen met je tuin? Kies voor een kekke overkapping! - Artikel Post - Artikel Marketing

Wilde plannen met je tuin? Kies voor een kekke overkapping!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 88 | Aantal woorden: 784 | Datum: | 0 commentaar

De ultieme plek om van zowel de warmte van de zon als de aanblik van je tuin te genieten is toch wel onder een constructie die je tegen overmatig gebruik van eerstgenoemde beschermt.

 

En tegen de andere elementen zoals regen en sneeuw - hoewel we niet van je verwachten dat je doorgaans buiten gaat zitten zodra de witte vlokken uit de lucht vallen, maar goed, ieder z’n meug.

Je hebt een hele ruime keuze wanneer je zo’n bouwwerk gaat plaatsen. Waar komt ‘t te staan, waarvan moet het zijn gemaakt en hoe komt de bovenkant eruit te zien? Dit zijn serieuze zaken om goed bij stil te staan voordat je de knoop doorhakt bij het selecteren van het gewenste model. En om die keuze overzichtelijk te maken, gaan we deze elementen even voor je bij langs. Wnt zo zijn we dan ook wel weer.

Locatie

Eigenlijk moet deze niet zo heel moeilijk zijn. Want uiteraard zet je een overkapping neer op een plek waar veel zon komt. Is dat op je terras of daar ergens vlak in de buurt? Dan zet je hem daar boven of op een plaats daar vlak naast, mocht je nog plek hebben. Hiermee creëer je in het laatste geval een schitterend verlengstuk van je terras! Een prachtige pergola zou dan wel eens uitkomst kunnen bieden.

Materiaal

Wanneer je weet waar ie komt te staan, beslis je waar ie van gemaakt moet zijn en welke kleur hij krijgt. Dit is grotendeels afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Metaal is heel erg stevig maar hout staat misschien weer wat mooier. Wat je ook kiest, de basis voor een overkapping is vaak genoeg heel erg duurzaam; het hele geval moet immers jaar in en jaar uit buiten kunnen blijven staan. Dan moet het wel tegen een stootje kunnen!

Bovenkant

Ben je op zoek naar permanente schaduw of mag er ook wel eens zonlicht door je dak heen vallen? Want glazen dan wel kunststof ruiten kunnen dan nog met behulp van uitklapbare schermen worden uitgerust zodat je de zon wanneer je wilt buitensluit. Maar een permanente bedekking, met karakteristieke gebruikte dakpannen, geeft de constructie zo’n heerlijk nostalgisch en romantisch uiterlijk. Deze zoek je uiteraard uit in een kleur die bij het skelet van je overkapping past!Over de Auteur

Artikel over het verbouwen van uw tuin

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo