Winterschilder: waarom zou ik ze inschakelen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Winterschilder: waarom zou ik ze inschakelen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 261 | Aantal woorden: 367 | Datum: | 0 commentaar

Winterschilders: waarom zou ik ze inschakelen?

Een winterschilder inschakelen klinkt een beetje vreemd. Waarom heten ze winterschilders en wat doen ze dan precies in die winter wat ze niet in de zomer kunnen doen. Normale schilders werken alleen buiten als het weer goed is, de zon schijnt en ze niet het risico lopen om onderkoeld te raken. Sowieso is het niet mogelijk om te schilderen als het regent/sneeuwt/hagelt. Onze winterschilder in Sittard daarentegen kan werken in de winter! Door middel van een afscherming en een warmtekanon kan de temperatuur dermate hoog gehouden worden dat de schilder er goed kan werken en dat het hardingsproces van de verf niet gesaboteerd wordt.

Waarom zou ik een winterschilder inschakelen?

 

Om een schilder in de winter buiten te laten werken zijn echter nogal wat investeringen nodig, zoals een warmtekanon en bepaalde afscheidingen. Veel schilderbedrijven zijn niet bereid om de relatief grote investeringen te doen die een winterschilder vereisen. Dus winterschilders werken voornamelijk binnen. Een winterschilder inschakelen heeft erg veel voordelen Ze zijn daarnaast ook een stuk goedkoper, omdat het BTW tarief in de winter 6% is terwijl dit in de zomer 19% is. Daarom is een winterschilder vaak goedkoper! Bovendien rekenen schilders vaker kortingen in de winter, tot wel 30%. Als u al deze kortingen dus bij elkaar optelt is het enorm voordelig om een winterschilder in te schakelen, ook al kost het inrichten wat moeite. De reden dat dit allemaal zo goedkoop is is omdat de overheid niet wil dat ze in de bijstand geraken omdat ze niet kunnen werken. Door het stimuleren van winterschilders werkzaamheden geraken er minder schilders in de bijstand en moeten er ook weer minder schilders zichzelf uit de bijstand halen. Neem dus snel contact op met onze schilder in Sittard om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen! Over de Auteur

Vaak hoor je over een winterschilder maar wat deze precies doet is nooit duidelijk. Totdat u dit artikel leest! Hierin leg ik haarfijn wat een winterschilder is en waarom u juist in de winter een schilder zou moeten inschakelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[61 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo