FB pix Woningen te koop - Artikelpost

Woningen te koop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 971 | Aantal woorden: 500 | Datum: | 0 commentaar

Goed nieuws voor iedereen die zijn/haar of haar woning te koop heeft staan. Steeds vaker horen we tegenwoordig weer berichten van positieve aard over de woningmarkt. Banken en makelaars zien langzaamaan weer wat licht schijnen aan de horizon. De verwachting is dat de daling van de huizenprijzen op relatief korte termijn zal stoppen.

 

Kansen op de woningmarkt

Voor iedereen die best zou willen verhuizen, maar geen stappen wilde zetten tijdens de crisis, ontstaan er kansen. Men verwacht dat zodra het dal van de prijzencurve is bereikt er zelfs weer mogelijke prijsstijgingen in het verschiet liggen. Om de eigen kansen te peilen kan men zich nu gratis inschrijven op www.verkoopjehuiswel.nl. Deze website laat de woningverkoper zien hoeveel belangstelling er voor de woning is, bij welke vraagprijs. De site geeft aan wat het effect is van aanpassing van de vraagprijs bij zowel verlaging als verhoging van de vraagprijs.

Gratis inschrijven

Op Verkoopjehuiswel.nl kan iedereen zich gratis inschrijven. Iedereen kan er gratis zijn/haar woning te koop zetten op internet. De website is uitermate geschikt voor de stille verkoop. De woning wordt alleen getoond aan woningzoekers met serieuze belangstelling voor uw woning. Op deze website wordt, in tegenstelling tot andere huizensites, ook de woonwens van alle verkopers vastgelegd. Een heel groot deel van de verkopers zijn namelijk zelf ook weer koper van een woning.

Vraagzijde woningmarkt

Door ook gegevens van de vraagzijde van de woningmarkt te gebruiken, kunnen kopers en verkopers bij elkaar gebracht worden. Alleen wanneer er een mogelijke koper is gevonden voor de woning, moet er €14,95 betaald worden om een afspraak met de koper te kunnen maken. De website is dus volledig uniek in dit ‘No cure No pay’-concept.

Huis verkopen nieuwe stijl

 

Door mee te doen op Verkoopjehuiswel.nl neemt men deel aan een nieuwe werkwijze op de woningmarkt. Men kan zich, zoals eerder aangegeven, gratis maar ook vrijblijvend inschrijven. Hiervoor heeft men geen makelaar nodig, hoewel het natuurlijk ook heel goed kan als men al wel een makelaar heeft. Zodra er een mogelijke koper is gevonden, en men heeft zelf de nieuwe droomwoning gevonden, kan men altijd nog besluiten of men er een makelaar bij wil inzetten. Een afspraak met een makelaar is dan al snel gemaakt.Over de Auteur

Steven de Jong heeft jarenlange ervaring met het vertalen van data in informatie. Bovendien is hij zelf al jarenlang op zoek naar zijn iedeale droomhuis. Hij heeft het concept bedacht van Verkoopjehuiswel.nl en als kleine ondernemer de website gelanceerd.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo