Woningen voor Expat Eindhoven in overvloed - Artikel Post - Artikel Marketing

Woningen voor Expat Eindhoven in overvloed

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: BramMommers
Gezien: 403 | Aantal woorden: 408 | Datum: Thu, 6 Jun 2013 | 0 commentaar

Eindhoven als hoofdstad

 

Eindhoven is enorm gegroeid de laatste jaren. Waar het vroeger nog niet zo bekend was geniet het de laatste jaren van internationale erkenning. Dit heeft verschillende redenen die allemaal aan de bekendheid van Eindhoven hebben bijgedragen. Expat eindhoven zie je dan ook meer en meer. Veel bedrijven verkiezen het zuiden voor de randstad. Of het aan de mensen ligt, de stad of de centralere ligging in europa laten we even in het midden. Want waarschijnlijk komt het door de enorme kennis die Eindhoven heeft. Het is niet voor niets uit gekozen als slimste regio van de wereld.  

 

Expat housing Netherlands

De slimste regio van de wereld. Dat trekt natuurlijk veel bedrijven aan. Dit terwijl Phillips pas gelede zijn hoofd kantoor naar Amsterdam heeft verhuisd. Hier door verdwenen expats eindhoven naar de randstad maar niet voor lang. Want naast de oude lichten maker zijn er meer grote spelers op de markt. Bijvoorbeeld ADSL. Dit is een grote chipmaker die wereld wijd levert. Hierdoor heeft de regio weer veel short stay eindhoven oftwel expats die voor een langere tijd in de stad verblijven. Tevens heeft het de titel van slimste regio van de wereld te danken aan de Hightech Campus en het hele brainport gebied. Hier opereren veel bedrijven die voornamelijk in de technische sector erg vooruitstrevend zijn. Daarnaast is Eindhoven met de technische universiteit en design acamedie wat betreft onderwijs erg aantrekkelijk. Deze zijn dan ook een echte aanwinst voor de stad.

 

Short stay Eindhoven

Expat eindhoven is natuurlijk goed voor de regio want eerlijk is eerlijk zuid-oost Brabant moet het niet hebben van alleen toerisme. Toch is er heel veel te doen in en rondom de stad. Zaken mensen die hier voor een langere tijd zijn hoeven zich niet te vervelen. In Eindhoven zelf heb je leuke restaurantjes, gezellige barretjes en mooie musea. Daarnaast zijn de inwoners erg gastvrij en spreekt haast iedereen vloeiend Engels. Over de Auteur

Eindhovenaar in hart en nieren met een passie voor schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo