Woonkamer opfleuren met 5 tips - Artikel Post - Artikel Marketing

Woonkamer opfleuren met 5 tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 61 | Aantal woorden: 699 | Datum: | 0 commentaar

Ben je toe aan een frisse, hippe woonkamer? Met deze vijf tips heb jij straks een gezellig ingericht huis waarmee je zeker indruk gaat maken!

Tip 1. Boeken

Boeken zijn onmisbaar in elke huis. Het geeft een beeld over jou als eigenaar. Ben je gek op alles wat met mode te maken heeft? Kijk dan naar designer boeken waarmee je een prachtig stapel kan maken voor op je dressoir of in de kast. Er zijn natuurlijk nog veel meer thema’s van geschiedenisboeken tot aan prachtige exemplaren over de natuur. Waar jouw interesses ook liggen, het wordt zeker weten een mooi plaatje!

Tip 2. Fotolijst

Vaak gaat er geen dag voorbij zonder dat we een foto maken. Dit zijn ook de momenten waar we naar terug willen kijken met een bijzonder gevoel. Daarom is het zeker een musthave om foto’s op te hangen in je huis! Kies daarvoor een bijpassende fotolijst die qua kleur perfect past in jouw woonkamer. Kijk terug naar je mooiste momenten in het leven.

Tip 3. Bloemen

Geef een fleurige touch up voor op je eettafel door prachtige kunstbloemen te plaatsen in een luxe vaas. Denk hierbij aan schitterende rozen, orchideeën of juist een mix van diverse plantjes. Kunstbloemen in huis is super handig en voordelig, want je hoeft hierdoor niet elke week verse bloemen te kopen. Zo bespaar je ook nog eens centjes!

Tip 4. Kaarsen

Wil je ook een sfeervol huis? Plaats dan mooie kaarsen op een dienblad of in een theelichtje. Een lekker fris wijntje is ‘s avonds veel lekkerder wanneer je gezellig de kaarsjes hebt aangestoken.

Tip 5. Schilderij

 

Een mooie canvas of een schilderij is het ultieme item waarmee je de leegte boven je bank goed vult. Kies voor een kleurrijke plexiglas schilderij als je een liefhebber bent van bijzondere fotokunsten. Wil je toch iets in huis wat een rustige uitstraling geeft? Ga dan voor een prachtige zwart-wit canvas waarbij artistieke details goed naar boven komen.
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Fotolijst.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo