FB pix Woonunit huren - Artikelpost

Woonunit huren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1090 | Aantal woorden: 406 | Datum: | 0 commentaar

Woonunit huren

Er zijn tal van redenen om een tijdelijke woonruimte nodig te hebben. Dit kan zijn door een verbouwing, calamiteiten of wanneer u uw woning verkocht heeft. In zo'n situatie wil je het liefst niet inleveren op wooncomfort. De woonunits van Multihome bieden in zo'n situatie de perfecte oplossing. Bij een woonunit van Multihome behoudt u de comfort die u in uw eigen huis ook had. U kunt het daar net zo gezellig hebben als thuis en ieder gezinslid behoudt zijn of haar privacy. Bij Multihome kunt u zelf uw woonunit samenstellen zodat deze geheel aansluit op de wensen van uw gezin. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte, extra werkruimte, en aantal kamers voor uw gezinsleden. U kunt een zowel woonunit huren als een woonunit kopen en u heeft de keuze uit gebruikte en nieuwe woonunits.

Kantoorunits

Naast woonunits kunt u ook andere units huren en kopen bij Multihome. Zo kunt u ook kantoorunits kopen, wanneer u niet genoeg kantoorruimte heeft vanwege een bouwproject. U kunt onze kantoorunits voor onbeperkte tijd huren en ook kopen. Ideaal om uw kantoor te blijven runnen terwijl uw bouwproject nog niet af is. De comfort van de units voor uw tijdelijke kantoor doen niet onder aan dat van een echte kantoorruimte.

Sanitairunits

Voor campings, attractieparken, festivals en feesten zijn de sanitaire units van Multihome ideaal. De sanitairunits worden geheel volgens uw wens gefabriceerd. U kunt de hele indeling bepalen. Bij de indeling van de sanitairunits heeft u de keuze uit wc's, douches en kleedruimtes.

Noodlokalen

Ook bij een tekort aan klaslokalen wilt u natuurlijk dat alle lessen doorgaan. Dit is mogelijk met de units van Multihome. De noodlokalen bieden voldoende ruimte voor een klas en zijn makkelijk te plaatsen. Met de tijdelijke noodlokalen van ons hoeven uw scholieren geen les te missen.

Overige units

Naast de bovengenoemde units die je kunt huren of kopen, kun je bij Multihome ook terecht voor WMO Units, mantelzorgunits, bouwketen en diverse andere units. Bekijk het hele assortiment op www.multihome.nl.Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo