FB pix Zeer flexibel met een duo rolgordijn - Artikelpost

Zeer flexibel met een duo rolgordijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3226 | Aantal woorden: 637 | Datum: | 0 commentaar

Een duo rolgordijn is tegenwoordig een populaire manier van een raam decoreren. U profiteert van de voordelen van een normaal rolgordijn maar dan de uitstraling en gebruiksmogelijkheden zijn net even anders. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dat geeft flexibiliteit in het bepalen van de lichtinval en ziet er bovendien verrassend en chique uit.

 

Banen die elkaar kruizen

Een duo rolgordijn bestaat dus uit twee banen oftewel stoflagen. Deze banen kunt u apart van elkaar bewegen waardoor ze elkaar als het ware kruizen. Door middel van een ketting bedient u eenvoudig het duo rolgordijn en bepaalt zo de mate van lichtinval en inkijk. De ene baan is ondoorzichtig en de andere is transparant. Door de positie en het instellen van de verschillende banen ten opzichte van elkaar, kunt u zeer nauwkeurig kiezen voor een lichte of donkere kamer en voor de hoeveelheid aan privacy die u prettig vindt.

 

Sfeer naar uw wens

De sfeer in de kamer past u dus aan op uw wensen. Dat is prettig omdat de verschillende momenten van een dag vragen om een andere behoefte van lichtinval en inkijk. In de ochtend wilt u waarschijnlijk veel licht in huis en wilt u goed naar buiten kunnen kijken terwijl u waarschijnlijk de middagzon wilt weren. En 's avonds wilt u uiteraard veel privacy zonder dat het licht van buiten geblokkeerd wordt. Dat kan zeer gemakkelijk met een duo rolgordijn. Verder ziet een duo rolgordijn er bijzonder fraai uit, ongeacht de stand van de jaloezieën. U kunt kiezen uit een standaardmodel met een montageprofiel of een meer exclusief model voorzien van een aluminium cassette.

 

Het bestellen van uw duo rolgordijnen

Net zoals andere raamdecoratie kunt u uw duo rolgordijnen ook heel eenvoudig online kopen. Zo koopt u deze niet alleen op maat maar ook tegen de laagste prijs. Bij Creon-raamdecoratie vindt u verschillende duo rolgordijnen, passende bij uw ruimte en smaak. U bent vrij in het kiezen van de kleur, het type en de stof. Ook heeft u de keuze over de kant waar de bediening zit.

 

 Over de Auteur

 

 

 

Netwrite schrijft over uiteenlopende onderwerpen. De insteek van de artikelen is veelal informatief en helpen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo