Zelf schilderijen ophangen - Artikel Post - Artikel Marketing

Zelf schilderijen ophangen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 384 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen kan een schilderij ophangen. De stap lijkt ooit groot, maar uiteindelijk lukt het iedereen en dat ook nog op een nette manier.

Ophang-systemen

Door het gebruiken van een juist ophang-systeem, hangt je schilderij in no-time mooi aan je muur. Er zijn verschillende soorten ophang-systemen. Je kunt je systeem bijv. ophangen aan de wand of aan het plafond. Of je kunt je schilderij extra mooi uit laten komen dankzij een ophangsysteem met verlichting. Klinkt dit nu allemaal als hocus pocus? Misschien heb je het idee dat het wel makkelijker klinkt dan het is, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Zelf klussen

Zoals al eerder vermeld, hoeft het niet moeilijk te zijn om een schilderij mooi op te hangen. Het enige wat je daar voor nodig hebt is een fatsoenlijk ophangsysteem. Met een duidelijke gebruiksaanwijzing wordt het daarom heel makkelijk om zelf aan de slag te gaan. Soms is het wel handig om wat extra handjes te hebben en wat hulp te krijgen maar daar staat altijd wel iemand voor klaar. 

Tips voor het ophangen van een schilderij of foto

Behalve een schilderij kan je natuurlijk ook andere dingen ophangen zoals whiteboards of foto's. Bij deze een paar tips om dit zelf te doen. Kies bijv. voor een breed schilderij bij een brede muur en een lang schilderij bij een hoge muur. Op die manier benadruk je de positieve punten in huis. Als je een schilderij koopt en daarbij een passend ophangysteem, moet je altijd de inrichting van je eigen huis in het achterhoofd houden en dan vooral het uiterlijk van de muur waar u van plan bent het schilderij aan op te hangen. De hoogte van het schilderij is vaak een struikelblok. Een schilderij mag niet te laag, niet te hoog, niet teveel naar rechts en niet teveel naar links hangen. Het gaat om de balans. Over het algemeen is de beste hoogte voor een schilderij ooghoogte.

 

 

 Over de Auteur

De auteur van dit artikel is erg betrokken bij het ophangen van schilderijen op een juist, nette manier.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo