Zijn kunststof kozijnen beter dan houten kozijnen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Zijn kunststof kozijnen beter dan houten kozijnen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 481 | Aantal woorden: 373 | Datum: | 0 commentaar

Een eigen huis is een trots bezit, maar het houdt u ook goed bezig, want er is altijd wel iets te doen. Tegenwoordig horen we steeds vaker mensen zeggen dat ze hun oude traditionele houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen, omdat kunststof kozijnen beter zijn. Is dat wel zo? We hebben bedrijven gevraagd en de voor- en nadelen op een rij gezet.

Onderhoud en duurzaamheid kozijnen

De belangrijkste criteria waarop mensen nieuwe kozijnen uitkiezen zijn de onderhoudsvriendelijkheid en de duurzaamheid van de kozijnen. Kunststof kozijnen blinken uit als het gaat om deze twee criteria. Kunststof kozijnen hoeft u nooit te verven en ze gaan jarenlang mee. Eenmaal kunststof kozijnen geplaatst, dan is het goed mogelijk dat u ze niet meer hoeft te vervangen.

Kunststof kozijnen versus houten kozijnen

Houten kozijnen moeten in tegenstelling tot kunststof kozijnen, die niet overgeschilderd hoeven te worden, om de vier tot zes jaar opnieuw geschilderd worden om problemen als houtrot te voorkomen. Houten kozijnen zijn ook gevoeliger voor weersinvloeden dan kunststof en zullen bij slecht onderhoud minder lang meegaan. We moeten hierbij wel opmerken dat de houtsoorten van tegenwoordig van steeds betere kwaliteit zijn.

Nadelen kunststof kozijnen?

Een nadeel van kunststof kozijnen zou kunnen zijn dat ze minder authentiek staan bij oudere woningen. Veel mensen geven de voorkeur aan de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Er zijn echter wel veel soorten en kleuren kunststof kozijnen mogelijk. U kunt zelfs kiezen voor kunststof kozijnen die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Verder zijn de aanschafkosten van kunststof kozijnen vaak hoger dan die van hout. Daartegenover staat dat kozijnen nauwelijks onderhoudskosten vergen en langer meegaan.

Vraag advies bij bedrijven

Het is altijd verstandig om bij diverse bedrijven een offerte op te vragen voor uw nieuwe kozijnen. Zo kunt u gratis advies inwinnen en de prijs en kwaliteit goed vergelijken.Over de Auteur

Als online marketeer ben ik al jarenlang actief en schrijf ik over diverse onderwerpen om deze onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo